Antena Meniu Search
x

El este poliţistul fugar din Dolj, dat în consemn la frontieră! Agentul s-a predat la Parchet, după ce a fugit de procurori când trebuia să fie audiat

Poliţistul Dorin Petcu, din cadrul IPJ Dolj, s-a predat aseară la Parchet, pe numele agentului fiind emisă o ordonanţă de reţinere.

Poliţistul Dorin Petcu, din cadrul IPJ Dolj, s-a predat aseară la Parchet, pe numele agentului fiind emisă o ordonanţă de reţinere.

Tânărul a fugit ieri de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, unde fusese chemat pentru a fi audiat. Acesta este inculpat într-un dosar în care este acuzat de purtare abuzivă, șantaj, instigare la lipsire de libertate și instigare la fals intelectual. 

După ce şi-a luat tălpăşiţa de sub nasul procurorilor, agentul a fost dat în consemn la frontieră.

Potrivit reprezentanților Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, agentul Dorin Petcu, din cadrul IPJ Dolj, a fost chemat, ieri, la sediul instituției pentru a fi audiat de procurorul de caz în dosarul în care era cercetat pentru purtare abuzivă, șantaj, instigare la lipsire de libertate și instigare la fals intelectual.

Faptele ar fi fost comise în noaptea de 27/28 iulie 2016, când Petcu și alți polițiști ar fi luat pe sus un craiovean, l-ar fi băgat cu forța în mașină, dus la sediul IPJ Dolj, bătut, și apoi amenințat să nu depună plângere. 

Dorin Petcu s-a prezentat la Parchet, unde a precizat că vorbește decât în prezența avocatului său. Ulterior, agentul a cerut voie să meargă la mașină ca să-și ia telefonul pentru a suna avocatul, însă s-a urcat în autovehicul și dus a fost. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » El este poliţistul fugar din Dolj, dat în consemn la frontieră! Agentul s-a predat la Parchet, după ce a fugit de procurori când trebuia să fie audiat