Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video El este tânărul de 23 de ani care a ucis un om nevinovat în plină stradă, în Mureş. Ştefan i-ar fi cerut bani înainte de atacul nebun

A ucis un om nevinovat, doar pentru că i-a ieşit în cale. Un tânăr de 23 de ani s-a transformat în criminal, după o noapte de beţie şi o dorinţă nebună de a face rost de bani.

de Redactia Observator

la 21.10.2024 , 17:32

Victimă nevinovată i-a căzut un bărbat de 55 de ani din Iernut, care mai avea doar câţiva paşi până acasă. Fusese să îşi viziteze fiica şi mergea spre casă, când a fost oprit de Ştefan. Coborâse dintr-un bloc, unde petrecuse alături de mai mulţi prieteni, şi pornise chitit să obţină bani cu orice preţ. Chiar şi cu acela de a ucide.

A ucis pentru bani

S-a întâlnit cu localnicul din Iernut, i-a cerut bani şi cum acesta i-a spus că nu are, a scos un cuţit pe care îl luase din casa prietenilor săi şi l-a înjunghiat foarte aproape de inimă. Bărbatul a mai avut puterea să strige după ajutor. S-a prăbuşit pe asfalt. Medicii chemaţi la faţa locului au încercat minute în şir să îl resuscitezeze, însă nu au mai putut face nimic decât să constate decesul.

Vezi și

Speriat, tânărul a fugit de la locul faptei. A fost identificat şi prins în scurt timp de poliţişti şi reţinut pentru 24 de ore. Urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare pentru 30 de zile.

Acasă, tatăl lui este în stare de şoc. Recunoaşte că fiul său era supărat în ultima vreme. Nu îi mai ajungeau banii, se împrumuta mereu şi trăia o poveste de iubire cu o femeie care avea doi copii dintr-o relaţie anterioră, iar ultima oară când a vorbit cu el îi spunea că vrea să plece în Germania.

Vecinii din Bogata recunosc că îl ştiau de mic şi nu se aşteptau la asta. Nimeni nu înţelege cum o clipă nebună de furie l-a transformat pe Ştefan într-un criminal.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Preferaţi să cumpăraţi aur sau să deschideţi conturi de economii?
Observator » Evenimente » El este tânărul de 23 de ani care a ucis un om nevinovat în plină stradă, în Mureş. Ştefan i-ar fi cerut bani înainte de atacul nebun