Antena Meniu Search
x

El este tânărul din Vaslui care a terifiat Spania cu violurile. Aurel Vasile Costache, descris ca fiind o "fiară brutală și crudă, nu un om"

Vasluianul Aurel Vasile Costache a mai tras o dâră de ruşine peste situaţia şi aşa tensionată cu care se luptă comunitatea românească din Spania.

El este tânărul din Vaslui care a terifiat Spania cu violurile. Aurel Vasile Costache, descris ca fiind o "fiară brutală și crudă, nu un om" de judecător

Vasluianul Aurel Vasile Costache a mai tras o dâră de ruşine peste situaţia şi aşa tensionată cu care se luptă comunitatea românească din Spania. Dacă mulţi dintre românii plecaţi peste hotare fac tot posibilul să arate lumii că românii sunt oameni serioşi şi muncitori, unii insistă să ne facă de râs.

Aurel Vasile Costache este unul dintre românii care au reuşit să îngrozească Spania cu nenorocirile comise. Tânărul a fost condamnat la peste 30 de ani de puşcărie de autorităţile spaniole, după ce a violat şi tâlhărit 5 femei.

Aurel Vasile Costache a fost eliberat condiționat, în aprilie 2012, dintr-un penitenciar din România, după ce a executat aproape cinci ani de închisoare pentru tentativă de omor.

Pe una dintre victimele sale, Aurel a violat-o chiar în staţia de autobuz, în mijlocul străzii.

Într-o parcare subternă, românul a furat de la o tânără bunuri, bijuterii și bani în valoare de 1.683 de euro. Pentru că a opus rezistență, victima a fost bătută cu bestialitate, având nevoie de 106 zile de îngrijiri medicale. 

Aurel Vasile Costache a fost catalogat de magistratul care a dat sentința ca "o fiară brutală şi crudă", scrie presa spaniolă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » El este tânărul din Vaslui care a terifiat Spania cu violurile. Aurel Vasile Costache, descris ca fiind o "fiară brutală și crudă, nu un om"