Antena Meniu Search
x

El este tânărul şofer care s-a spânzurat de camion, în Portul Constanţa. Poliţia îi reţinuse permisul cu câteva ore înaintea tragediei

Tănărul şofer care s-a spânzurat, în această dimineaţă, de bena unui camion, în incinta Portului Constanța, în Poarta 7, se numeşte Cătălin Ionuţ Ioniţă.

Cu câteva ore înainte de producerea tragediei, polițiștii de frontieră l-au oprit pe Cătălin pentru controlul documentelor
El este tânărul şofer care s-a spânzurat de camion, în Portul Constanţa. Poliţia îi reţinuse permisul cu câteva ore înaintea tragediei

Tănărul şofer care s-a spânzurat, în această dimineaţă, de bena unui camion, în incinta Portului Constanța, în Poarta 7, se numeşte Cătălin Ionuţ Ioniţă.

În jurul orei 5.30, polițiștii din cadrul Serviciului de Poliție Transporturi Maritime au fost sesizați că, în parcarea interioară a porții de acces numărul 7 Port Constanța, se află un bărbat spânzurat de semiremorca unui autocamion.

Cătălin Ionuţ Ioniţă, în vârstă de 28 de ani, din județul Călărași, a fost găsit spânzurat, atârnând la o înălțime de aproximativ 6-7 metri.

Din nefericire, medicii care au ajuns la faţa locului nu au putut decât să constate decesul tânărului.

Pe acelaşi subiect

Prins beat la volan şi cu permisul reţinut

Cu câteva ore înainte de producerea tragediei, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța l-au oprit pe Cătălin Ionuţ Ioniţă pentru controlul documentelor.

"În data de 4.12.2018, în jurul orei 00:30, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au oprit pentru controlul documentelor, un camion cu semiremorcă, ambele înmatriculate în România, la volanul căruia se afla un cetățean român, în vârstă de 28 de ani, care se deplasa dinspre Portul Constanța către Autostrada A4.

Deoarece exista suspiciunea că acesta se află sub influența băuturilor alcoolice, a fost dus la Serviciul Rutier Constanța, unde în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,81 mg/l de alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind transportat la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge.

În cauză, polițiștii de frontieră au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului, bărbatului i-a fost reținut permisul de conducere și i s-a adus la cunoștință faptul că nu are voie să mai conducă", se arată într-un comunicat al Poliției Transporturi Maritime.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Ulterior, lucrătorii noștri aflați în Poarta de acces numărul 7 a Portului Constanța, l-au găsit în stare de inconștiență pe numitul I.I., șoferul camionului,  și au anunțat imediat Serviciul Unic de Urgență 112.

La fața locului s-au deplasat militarii de la I.S.U. Dobrogea Constanța, cadre medicale din cadrul Serviciului de Ambulanță Constanța și polițiști din cadrul Serviciului de Poliție Transporturi Maritime Constanța care au preluat cazul spre cercetare", se mai arată în document.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » El este tânărul şofer care s-a spânzurat de camion, în Portul Constanţa. Poliţia îi reţinuse permisul cu câteva ore înaintea tragediei