Antena Meniu Search
x

Electric Castle şi-a închis porţile după cinci zile şi cinci nopţi de distracţie. Tinerii au petrecut şi au dansat până la epuizare

Festivalul Electric Castle a ajuns la final. Zeci de mii de tineri au petrecut aseară, pe domeniul Banffy din Bonţida, în ultima noapte de distracţie. După cinci zile şi cinci nopţi alături de artiștii preferaţi, petrecăreţii şi-au luat rămas bun, până anul viitor, de la atmosfera electrizantă a festivalului, însă nu înainte de a dansa până la epuizare.

de Redactia Observator

la 24.07.2023, 08:31

Vezi și

În ultima zi de Electric Castle, atmosfera a fost mult mai relaxantă, însă o dată cu lăsarea serii, zeci de mii de au uitat de oboseală şi au dansat cât i-au ţinut picioarele alături de artiştii preferaţi.

Renate Rozenberg, PR Electric Castle: Cred că a fost ediţia cu vibe pozitiv din prima până în ultima secundă. L-am simţit tot timpul. Oamenii au încercat să se bucure indiferent de momentele zilei. Au reuşit să rămână până noaptea târziu, la festival. Lumea a venit şi s-a încărcat de energia celor din jur, aşa că nu putem să spunem că abia aşteptăm Electric Castle numărul zece. 

Cel mai aşteptat moment al serii a fost urcarea pe scenă a membrilor formaţiei Viţa de Vie, care au făcut un duet excepţional alături de Filarmonica de Stat Transilvania.

Renate Rozenberk, PR Electric Castle: Face parte din misiunea noastră de a aduce până la urmă genuri la care poate nu te aştepţi într-un festival de muzică modernă. Dar care până la urmă te încarcă foarte mult şi pe care îl descoperi într-un cadru atât de special cum e Castelul Banffy.

Energia festivalului electrizant a fost întreţinută şi de acordurile trupei Morcheeba.

Surprize anunţate la Electric Castle, ediţia 10

Cuplu: Profităm din plin. A fost un sezon minunat. E foarte fain vibe-ul. Ne place şi o să venim şi la anul cu siguranţă. E foarte bine să vedem că oamenii mai au energie să continue să se distreze şi în ultima seară. 

Cei de la Subcarpaţi au încheiat ultima noapte de festival cu un concert fenomenal pe scena principală de pe domeniul Banffy.

Tânără: Atmosfera e foarte plăcută. Aş vrea să nu se mai termine. 28.36 /TAIE/ Eu am venit de miercuri, dar parcă aş mai duce încă pe atât. Încă cinci zile. 28.44

Festivalul Electric Castle a ajuns la a noua ediţie, iar organizatorii anunţă deja noi surprize pentru ediţia de anul viitor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Electric Castle şi-a închis porţile după cinci zile şi cinci nopţi de distracţie. Tinerii au petrecut şi au dansat până la epuizare