Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Elevă păruită pe stradă de fostul iubit, în Târgovişte, după ce a chemat-o să-i dea un mărţişor (Video)

O elevă din Târgovişte a fost bătută de fostul iubit, în plină stradă. Băiatul ar fi sunat-o pe fată să se întâlnească, pentru a-i oferi un mărţişor.

de Veronica Micu

la 03.03.2020 , 12:42

Fata bătută fusese chemată de iubit ca să îi dea un mărţişor Elevă păruită pe stradă de fostul iubit, în Târgovişte, după ce a chemat-o să-i dea un mărţişor - capturi video
  • Elevă bătută de fostul iubit pe stradă, în Târgovişte.
  • Cei doi s-au întâlnit după ce tânărul a sunat-o ca să-i dea un mărţişor.

O elevă din Târgovişte a fost bătută de fostul iubit, în plină stradă. Băiatul ar fi sunat-o pe fată să se întâlnească, pentru a-i oferi un mărţişor.

În filmarea făcută cu telefonul mobil de un martor se vede cum fata este luată de păr şi lovită de fostul iubit, de faţă cu alţi doi prieteni.

Un jandarm a fost cel care i-a despărţit pe tineri.

Articolul continuă după reclamă

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

Ce spune Poliţia Târgovişte

Un jandarm dâmbovițean aflat în serviciu la Judecătoria Târgoviște a intervenit, luni, 2 marie a.c., pentru a aplana un conflict spontan produs între doi foști concubini.

Tinerii, însoțiți de alți prieteni s-au întâlnit pe bulevardul Unirii din municipiul Târgoviște în imediata vecinătate a instituției unde jandarmul își îndeplinea atribuțiile de serviciu.

La un moment dat, între cei doi, foști concubini, cu vârsta cuprinsă între 18 și 22 de ani s-a declanșat o altercație pe fondul unor discuții contradictorii. Jandarmul a intervenit prompt și a aplanat starea conflictuală.

Celor doi tineri le-au fost întocmite actele de sesizare, după care au fost conduși la sediul Poliției Municipilui Târgoviște pentru continuarea cercetărilor.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Elevă păruită pe stradă de fostul iubit, în Târgovişte, după ce a chemat-o să-i dea un mărţişor (Video)