Antena Meniu Search
x

Aripi frânte la numai 16 ani. O elevă a Colegiului 'Mihai Eminescu' din Buzău s-a stins din viaţă

Durere fără margini în familia unei eleve de 16 ani, din Buzău, care s-a stins din viaţă din cauza unei boli cumplite. Daria Iacob a lăsat în urmă o durere imensă pentru rude, dar şi pentru profesorii şi colegii de la Colegiul Naţional 'Mihai Eminescu' din Buzău.

Durere fără margini în familia unei eleve de 16 ani, din Buzău, care s-a stins din viaţă din cauza unei boli cumplite.

Daria Iacob a lăsat în urmă o durere imensă pentru rude, dar şi pentru profesorii şi colegii de la Colegiul Naţional 'Mihai Eminescu' din Buzău.

Tragedia a început în urmă cu aproximativ un an, atunci când în urma unor analize, Daria a descoperit că suferă de leucemie.

Familia şi prietenii nu au stat pe gânduri şi au început o luptă extrem de dificilă pentru a-i salva viaţa Dariei.

Pe acelaşi subiect

Au urmat luni de tratamente medicale şi proceduri costisitoare, însă boala s-a agravat. În ultimele zile, Daria s-a simţit din ce în ce mai rău, iar ieri dimineaţă inima ei a încetat să mai bată.

Daria Iacob era eleva a Colegiului National 'Mihai Eminescu' din Buzau

Elevă în clasa X-a la Colegiul Național 'Mihai Eminescu', Daria Iacob era foarte apreciată de profesori, dar şi de colegi.

Pe reţelele de socializare, prietenii şi colegii fetei au postat sute de mesaje de adio pentru cea care le-a fost o prietenă bună şi un suflet cum rar întâlneşti.

Pe pagina oficială a Colegiului Naţional 'Mihai Eminescu' din Buzău, reprezentanţii unităţii de învăţământ au postat un mesaj emoţionant pentru tânăra care s-a stins din viaţă mult prea devreme.

"Astăzi, a plecat în călătoria din țara îngerilor eleva noastră, din clasa a X - B, filologie bilingv engleza, Daria Iacob. Am fost alături de ea în clasele de gimnaziu, elevi și profesori. Am impartasit bucuria reusitei la examenul de Evaluare Nationala. I- am fost alături in anul care s- a scurs în suferinta si am sperat împreună cu părinții ei dar si ai elevilor din scoala , care au înțeles să fie solidari cu cauza familiei ca va reveni printre noi, in anul scolar ce urmeaza. Destinul a hotărât diferit. Suntem alături de familie în aceste momente! Drum lin printre îngeri, Dumnezeu sa te ocrotească Daria!", se arată în postare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Aripi frânte la numai 16 ani. O elevă a Colegiului 'Mihai Eminescu' din Buzău s-a stins din viaţă