Antena Meniu Search
x

Video Elevă lovită și umilită de două colege în clasă, la o școală din Brăila. Totul a pornit cu o palmă dată peste ceafă

Incident extrem de grav la o școală din Brăila. O elevă de la clasa a 6-a este lovită și înjosită în sala de cursuri de alte două colege. Totul a fost filmat de un alt coleg care se amuza pe seama victimei. Imaginile au ajuns și la conducerea școlii care, mai mult de scăderea notei la purtare pentru agresoare, nu poate face. Va avertizăm urmează imaguni și informații cu un puternic impact emoțiinal.  

de Adrian Obreja

la 19.02.2022, 14:23

Vezi și

Totul pare pus la punct înainte. Elevul care filmează fixează telefonul astfel încât să surprindă orice moment. Mai întâi, așa cum se vede în imagini, totul pornește cu o palmă dată peste ceafă. Apoi, agresoarea o trage de păr spre amuzamentul celorlați colegi. Speriată și umilită, fata încearcă să-și sune tatăl pentru a cere ajutor. 

Alo tati ce faci? Fă Izabelo....

Tatăl n-a apucat să răspundă, pentru că o altă fată apasă pe ecranul telefonului, și închide apelul. Disperată, fata încearcă iar. Doar ca la un moment dat, una dintre agresoare merge și mai departe și o lovește cu picioarul în cap.

Nu este prima dată când eleva este agrestă de colegele ei

Pe acelaşi subiect

Totul s-a petrecut joi, în pauza dintre ore, în clasă. Nimeni nu a auzit nimic de pe hol. Elevii au avut grijă să țină ușa încuiată.

Gigi Antonescu - director: La noi, cancelaria este în corpul acesta de clădire, clasa în care s-a produs incidentul este în corpul B. Exista profesor de serviciu, dar incidentul s-a produs în clasă, nu a ieșit nimeni să anunțe profesorul de serviciu.

Nu este prima dată când eleva este agrestă de colegele ei. A venit la această școală de jumătate de an și de atunci, trăiește un coșmar.

Viorel Dumitrache - tatăl fetei agresate: Au mai fost incidente de genul dar am trecut cu vederea, tot așa, zic: sunt copii. Dar s-a depășit limita, în sensul că i-a dat cu piciorul în cap. Adică una e să te împingi așa prietenește și alta e să ajungă la... Ma rog.

Conducerea școlii le va include pe eleve într-un program de consiliere psihologică

Luni va avea loc o întrunire a profesorilor. Cel mai probabil va fi scăzută nota la purtare celor două agresoare, dar și celui care a filmat. Este tot ce poate face conducerea școlii.

Gigi Antonescu - director: După cum știți, regulametul prevede că dacă timp de 2 luni de zile de la abatere nu se mai întâmplă nimic, se revine asupra discuției asupra notei la purtare, nu rămâne cea stabilită, pentru că așa prevede regulamentul.

În același timp, conducerea școlii le va include pe eleve, atât agresoarele cât și victima, într-un program de consiliere psihologică. A fost anunțat și inspectoratul școlar, dar și poliția. Incidentul apare după o săptămâna de la episod violentă, tor la o școală din Brăila. Atunci parinții elevilor nu și-au trimis copiii la școală din cauza unui coleg agresiv. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Elevă lovită și umilită de două colege în clasă, la o școală din Brăila. Totul a pornit cu o palmă dată peste ceafă