Antena Meniu Search
x

Video Elevul atacat în curtea Liceului Iuliu Maniu din Bucureşti a fost externat. Băiatul a povestit scenele şocante la care a fost părtaş

Elevul de clasa a zecea, înjunghiat în curtea unui liceu din Capitală, a fost externat în urmă cu puţin timp. La ieşire, băiatul le-a spus jurnaliştilor că nu îşi cunoaşte agresorii, speră însă că după acest incident, şcoala lui va fi păzită aşa cum trebuie

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 05.04.2024, 13:52

Vezi și

Cel puţin pentru următoarele două săptămâni, băiatul va rămâne acasă pentru recuperare. A fost internat timp de 2 zile la spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală, medicii l-au operat, i-au oferit tratament şi l-au ţinut sub supraveghere, după ce a ajuns de urgenţă la spital cu o plagă destul de adâncă la mâna dreaptă.

Filmul atacului de la Liceul Iuliu Maniu

La ieşirea din spital, elevul a declarat că nu îi cunoaşte pe agresori şi nu ştie de unde a plecat acest conflict. Mai întâi, a fost lovit cu pumnul în faţă, după care agresorul a scos baioneta şi a îndreptat-o către el. Băiatul a încercat să se apere şi tocmai din acest motiv a fost tăiat pe mâna dreaptă. Dacă nu ar fi făcut acest gest ar fi fost tăiat pe spate, iar rana ar fi putut fi mult mai adâncă.

De asemenea, băiatul a declarat că după recuperare va reveni aici la liceul Iuliu Maniu, însă îi este teamă de ceea ce va urma, pentru că simte că atacul să se repete. 

Între timp, mama băiatului a declarat că până în acest moment nu a fost contactată de nimeni din interiorul liceului, nici de director, nici de dirigintă, a făcut sesizare la Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti şi a declarat ce nereguli există în acest liceu. Principala nemulţumire este paza, spune că elevii nu sunt supravegheaţi aşa cum ar trebui. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal, iar principalul agresor va rămâne în spatele gratiilor cel puţin pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Elevul atacat în curtea Liceului Iuliu Maniu din Bucureşti a fost externat. Băiatul a povestit scenele şocante la care a fost părtaş