Antena Meniu Search
x

Emoții la examenul final IMA. Absolvenţii au fost susţinuţi de trainerii lor în ziua cea mare!

Vezi și

Emoţii mari în faţa camerelor de filmat. Dacă de acasă, totul părea uşor, cursanţii de la Intact Media Academy au rămas surprinşi să afle pe pielea lor cât de greu este să prezinţi un jurnal de ştiri, la examenul final. Acum, cei mai mulţi dintre ei vor să urmeze în continuare o carieră în televiziune, iar trainerii lor sunt convinşi că o pot face cu brio.

După trei luni de cursuri, tinerii de la IMA au susţinut examenul final. Fascinaţi de lumea din spatele ecranelor, a fost momentul în care s-au convins că lucrurile nu sunt deloc uşoare. 

Absolvenţii IMA s-au aşezat încrezători la pupitru şi i-au făcut mândri pe trainerii care le-au urmărit cu atenţie... prestaţiile, într-o zi atât de importantă. 

Perioada de cursuri s-a încheiat, iar tinerii jurnalişti se despart cu nostalgie de colegi, dar şi de trainerii de la care au învăţat atât de multe.

Sute de absolvenţi din generaţiile anterioare sunt deja jurnalişti recunoscuţi şi lucrează în redacţia Antena 3/ Observator, dar şi în toate celelalte televiziuni. Vă puteţi înscrie în continuare pentru a participa la cursuri pe intactmediaacademy.ro.

Timp de trei luni, cursanţii IMA vor învăţa de la Alessandra Stoicescu, Mihaela Călin, Sabina Iosub, Valentin Butnaru, Carmen Avram, Dan Negru, Dani Oţil, Cristian Brancu, Adriana Pava, Trestiana Cristian Vanghele şi Aurelian Ciocan şi vor face practică în toate redacţiile Antenelor, vor participa la emisiuni şi îşi vor putea alege viitoarea carieră: ştiri sau divertisment. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Emoții la examenul final IMA. Absolvenţii au fost susţinuţi de trainerii lor în ziua cea mare!