Antena Meniu Search
x

Video "Era o persoană de nota zece". Tânărul de 31 de ani din Olt care a murit în fața polițiștilor, după ce a luat o supradoză de cocaină, urma să își aniverseze ziua

Incident şocant în Slatina. Un tânăr de 31 de ani a murit, după o supradoză de cocaină chiar în faţa poliţiştilor. Bărbatul a ascuns drogurile în gură, în timp ce el şi prietenii săi au fost opriți la o razie rutieră.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 14.12.2023, 08:42

Vezi și

Agenţii au observat intenţia lui, dar până să îl determine să scoată punguţa în care erau stupefiantele, tânărul înghiţise deja drogurile. Atenţie, vă avertizăm că urmează detalii cu un puternic impact emoţional!  

Urma să fie ziua lui

Tânărul de 31 de ani, locuia de şapte ani în comuna Curtişoara din judeţul Olt, şi mâine trebuia să îşi serbeze ziua de naştere. Nu a mai apucat. În urmă cu câteva zile, un echipaj de poliţie a tras pe dreapta maşină în care se afla tânărul şi alţi cinci prieteni de-ai săi.

Diana Speretoiu, reporter Observator: În timpul controlului corporal, agentul a observat ca tanarul de 31 de ani mesteca ceva, ce părea a fi un plic din plastic. I-a cerut să-l scoată din gură, tânărul s-a conformat și i-a explicat că erau în jur de 2 grame şi jumătate dintr-o substanță cu efect psihoactiv.

Pe acelaşi subiect

Cosmin Lupu, IPJ Olt: Polițistul i-a solicitat să scoată obiectul respectiv. Tânărul s-a conformat, iar obiectul s-a dovedit a fi un plic din material plastic, în interiorul căruia se află resturi dintr-o substanță de culoare albă.

Nu a mai apucat însă să dea alte explicaţii în faţa poliţiştilor. La scurt timp, s-a prăbuşit la pământ, sub privirile şocate ale agenţilor.

Cosmin Lupu, IPJ Olt: Întrucât, tânărul a intrat în stop cardio-respirator, polițistul a procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare.

Dragoş Toader, SAJ Olt: Era în stop cardio-respirator. 35 de minute intubat, resuscitare cardio-respiratorie, zece adrenaline, declararea decesului. 

Tânărul nu ar fi fost la prima abatere. Surse Observator spun că bărbatul ar mai fi avut probleme din cauza drogurilor. Chiar anul trecut, fusese condamnat la nouă luni de închisoare cu suspendare, după ce a fost prins cu substanţe interzise.

Cu toate acestea, localnicii au despre tânăr doar cuvinte de laudă.

Localnic: Am auzit despre el numai lucruri bune. Când am avut nevoie m-a ajutat. M-am întâlnit de foarte multe ori cu el. Nu aveam maşină şi mă lua la ocazie. Nu mi-a luat bani. Era o persoană de nota zece.

Nu este singurul caz de acest gen. La începutul acestei luni, un alt tânăr din Capitală a înghițit un pliculeţ care conţinea o substanţă de culoare albă. Acesta a fost prins de poliţişti şi dus la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Era o persoană de nota zece". Tânărul de 31 de ani din Olt care a murit în fața polițiștilor, după ce a luat o supradoză de cocaină, urma să își aniverseze ziua