Antena Meniu Search
x

Video "Era un băiat foarte bun". Alexandru a murit chiar de ziua lui, la doar câteva ore după ce a petrecut cu prietenii. Nimeni nu ştie cum a ajuns să se înece în Bega

Tragedie învăluită în mister în Timişoara! Un student de 19 ani a murit înecat în apele râului Bega chiar după petrecerea de ziua lui. Alertaţi prin 112 de câţiva tineri care l-au văzut în apă, salvatorii din trei judeţe au pornit în căutarea lui. Când l-au găsit, era prea târziu. Vă avertizez, urmează informaţii cu impact emoţional. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 22.02.2024, 08:52

Vezi și

Şase ore l-au căutat zeci de pompieri şi scafandri pe Alexandru în apele reci ale râului Bega. Atunci când l au găsit era însă mult prea târziu. Nimeni nu îşi explică ce s-a întâmplat şi cum a ajuns băiatul să se înece. Tânărul venise de câteva luni, la studii, în Timişoara. Chiar în ziua tragediei împlinise 19 ani. A ieșit cu prietenii în oraș, unde au sărbătorit până târziu în noapte. Petrecerea s-a terminat spre dimineaţă când plecat singur spre casă.

Coleg: Majoritatea oamenilor care l-au cunoscut sunt şocaţi. Eram la facultate cu toţii când am aflat. A fost ziua lui. A fost coleg cu mine, am fost în acelaşi cămin cu mine, pe acelaşi etaj, ne vedeam în fiecare  zi, ne salutam, când afli a doua zi că nu mai e, e şocant. 

Apelul la 112 a venit de la doi studenţi care l ar fi văzut pe Alexandru în râu strigând după ajutor. 

Dan Viorel Ionuț, Pompier ISU Timiş: Au fost alertate toate subunităţile de intervenţie din judeţ, iar în sprijin au sosit şi echipaje de scafandri din judeţul Arad şi Hunedoara. 

Pe acelaşi subiect

Apostu Daniel, scafandru ISU Hunedoara: Condiţiile au fost grele pentru că temperatura apei este foarte scăzută şi vizibilitatea este redusă. Nu era prins în nimic, stătea pe fundul apei. 

Nu se ştie dacă, după mai multe pahare de alcool, băiatul a căzut în râu sau a încercat să îşi ia viaţa. Alexandru era student la Facultatea de Inginerie Chimică de la Universitatea Politehnică. Făcea parte dîn Asociaţia Studenţilor din Republica Moldova. Colegii nu cred că avea motive să recurgă la un gest extrem

Coleg: Era un băiat foarte bun, cu rezultate foarte bune, era un băiat foarte ok.  

Localnicii cred că pericolul e mare pentru cei care se plimbă pe malul râului Bega . 

Localnic: Văd multă lume cum merge pe bordură şi dacă alunecă, mai ales dacă e seara. Poate să se împiedice, că sunt si crengi, poate să cadă. Nu prea e lume multă de obicei târziu şi se poate întâmpla orice.

O altă tragedie după o petrecere a avut loc în urmă cu două luni. Un bărbat de 46 de ani, angajat la o mare companie producătoare de maşini, a murit încecat în lacul Herăstrău din Capitală. S-ar fi îmbătat la petrecerea firmei organizată într-un restaurant din parc, a căzut în apă şi nu a mai putut să iasă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Era un băiat foarte bun". Alexandru a murit chiar de ziua lui, la doar câteva ore după ce a petrecut cu prietenii. Nimeni nu ştie cum a ajuns să se înece în Bega