Antena Meniu Search
x

Video "Erai atât de frumoasă! Ride in paradise, angel". Prietenii motocicliști o plâng pe Alexandra, tânăra moartă pe şoseaua Pipera

Mesajele de durere curg neîncetat pentru frumoasa Alexandra, tânăra pasionată de motoare care, seara trecută, și-a găsit sfârșitul pe șoseaua Piperea, în urma unui cumplit accident. Fata era pe motocicletă când s-a dezechilibrat, a căzut și s-a izbit puternic de asfalt. Impactul a fost înfiorător, iar Alexandra a murit pe loc.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 17.06.2022, 14:04

Vezi și

Tânăra era împreună cu un prieten rider în momentul producerii tragediei. Ieșiseră la plimbare cu motoarele prin oraș. 

În jurul orei 10 și jumătate seara, Alexandra cobora cu motocicleta de pe pasajul Pipera, spre Tunari, când una dintre roți ar fi început să trepideze, s-a dezechilibrat și a căzut, izbindu-se violent de asfalt. Din nefericire, impactul a fost mult prea puternic, iar tânăra a murit pe loc.

S-a stins chiar sub ochii prietenului ei.

Echipajul medical, sosit la fața locului, a efectuat manevrele de resuscitare, însă nu au mai putut face nimic pentru a salva viața tinerei.

Pe acelaşi subiect

"Astăzi (ieri n.r.), în jurul orei 22:24, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe șoseaua Pipera - Tunari.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din Voluntari, iar din primele verificări au constatat faptul că motociclistul, o femeie, în vârstă de aproximativ 35 de ani, s-ar fi dezechilibrat și a căzut de pe motocicletă, accidentându-se la contactul cu partea carosabilă. Echipajul medical, sosit la fața locului, a efectuat manevrele de resuscitare, însă din păcate, a declarat decesul acesteia", au transmis reprezentanții IPJ Ilfov.

Alexandra, plânsă de prietenii motocicliști

Între timp, pe rețelele de socializare curg neîncetat mesajele de durere pentru pierderea Alexandrei. Zeci de prieteni motocicliști o plâng pe tânăra care a sfârșit într-un mod brutal, mult prea devreme.

"Drum bun Alexandra, ne vedem sus"

"Din păcate, cu durere în suflet anunț că Alexandra nu mai este printre noi. Mulțumesc pentru că ai ales să îmi fii prietenă, dar ai plecat prea devreme. Ne vedem acolo sus. Drumuri bune, Alexandra! Te iubim"

"Ride in paradise, angel! Ai fost și vei rămâne o prietenă minunată! O să îmi lipsească enorm sfaturile tale. Ai plecat mult prea devreme dintre noi. Ne vom aduce aminte de tine așa cum erai. Cu zâmbetul pe buze mai mereu și glumeață. Îți vom duce dorul și o să te purtăm în inimă mereu"

"Și era atât de fericita ca a venit vara și era atât de frumoasă și îi plăceau motocicletele ca și mie"

"Drum bun Alexandra, vei rămâne mereu in inimile noastre"

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului Rutier din Ilfov, care continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs nenorocirea.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterii Observator Alexandra Bucuroiu și Bogdan Dinu - 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » "Erai atât de frumoasă! Ride in paradise, angel". Prietenii motocicliști o plâng pe Alexandra, tânăra moartă pe şoseaua Pipera