Antena Meniu Search
x

Video "De ce? Nu era, băi, nimeni în faţa ei!". Alexandra a murit după ce a căzut cu motorul, pe șoseaua Pipera. S-a stins sub ochii prietenului ei

O tânără de 30 de ani a murit, aseară, după ce s-a dezechilibrat şi a căzut de pe motor. Accidentul s-a petrecut pe şoseaua Pipera, iar motociclista era însoţită de un prieten, care a rămas împietrit de durere. Alexandra s-a stins chiar sub ochii lui, după ce nu a mai putut să controleze motocicleta pe care o conducea şi s-a prăbuşit pe asfalt. Atenţie, urmează imagini şi informaţii cu puternic impact emoţional. 

de Alexandra Bucuroiu

la 17.06.2022, 14:14

Vezi și

De ce? Ce a făcut?

Nu era, băi, nimeni! Nimeni nu era în faţa ei. 

Tânără moartă, după ce a căzut de pe motocicletă

Alexandra era însoţită de un prieten şi ieşiseră prin oraş, cu motoarele. Imediat ce a coborât podul, roata din faţă ar fi început să trepideze, după ce a apăsat frâna, iar tânăra de 30 de ani s-a dezechilibrat şi a căzut pe asfalt. 

Pe acelaşi subiect

Noi eram ultimii, mă! Ea era prima, nimeni nu a accelerat...

Îţi jur, eu nici măcar nu am accelerat. Eu coboram aşa, din inerţie. I-am lăsat pe ei să meargă în faţă. De ce? În faţă oricum e varză drumul. 

Citește și:

Motocicleta ar fi ajuns, târâş, la peste 150 de metri distanţă de locul accidentului

Unii martori spun însă că tânăra ar fi circulat cu viteză. Acesta ar fi şi motivul pentru care motocicleta ar fi ajuns, târâş, la mai bine de 150 de metri distanţă de locul accidentului.

"Când am ieşit afară era motorul aici, singur, jos. A venit târâş de acolo, singur, fără nimeni pe el", mărturisește un paznic. 

Femeia nu a avut nicio şansă să scape cu viaţă. 

Anne Ciolcă - IPJ Ilfov: Echipajul medical sosit la faţa locului a efectuat manevrele de resuscitare, însă, din păcate, a declarat decesul acesteia.

Pasiunea pentru adrenalină i-a adus Alexandrei sfârşitul

Alexandra avea 30 de ani şi era din Vâlcea. Pasiunea pentru adrenalină i-a adus sfârşitul. Prietenii săi, motociclişti, s-au strâns într-un suflet la locul tragediei. 

Anne Ciolcă - IPJ Ilfov: Cazul a fost preluat de poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov, care au deschis un dosar de urmărire penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. 

Poliţiştii trebuie să analizeze şi imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă, pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » "De ce? Nu era, băi, nimeni în faţa ei!". Alexandra a murit după ce a căzut cu motorul, pe șoseaua Pipera. S-a stins sub ochii prietenului ei