Antena Meniu Search
x

Video "Eu nu am venit aici să dorm, ci să mă distrez". După o noapte albă în Vama Veche, tinerii s-au dus pe plajă pentru câteva ore de bronz

Distracţie fără limite în Vama Veche. Când berea curge în valuri, tinerii uită de somn. Unii nici măcar nu îşi mai caută cazare, vin pentru câteva ore, dar ajung să stea câteva zile... pe plajă. 

de Redactia Observator

la 13.08.2023, 20:46

Vezi și

Cătălin a venit să îşi sărbătorească majoratul la mare, în Vama Veche. A venit cu prietenii, toţi cu chef de distracţie. 

Cătălin: "Astăzi fac 18 ani."

Reporter:"La câţi o să faci cinste?" 

Cătălin: "La băieţii." 

Pe acelaşi subiect

Reporter: "Şi fetele? Eh. 

Tânăr de pe plajă: "Ca sa te distrezi, trebuie să bei puţin şi să agăti multe fete. Multe şi frumoase. Seara în club cu fetele, aici doar cu băieţii. Eu nu am venit aici să dorm, ci să mă distrez."

Vama Veche, punctul zero al distracţie, adună tineri din toată ţara. Nici nu îşi mai caută cazare. Vin pentru câteva ore şi se lasă purtaţi de muzică şi de zgomotul valurilor pentru o seară.

"Am ajuns de dimineaţă. Am venit direct pe plajă, am venit la două."

"Cât staţi?"

"Doar azi." 

"Ce mâncaţi pe plajă?"

"Şaorma."

"Ne relaxăm, ne bucurăm de căldura pe care în Bucureşti o detestăm." 

Distracţia schimbă planurile. După o noapte de dans, mulţi nu mai nimeresc drumul înapoi.

După o noapte albă, tinerii au venit pe plajă pentru câteva ore de bronz. Au luat cu ei şi boxa. Urmează p altă noapte de distracţie până la răsărit.

"Până la răsărit?"

"După!"

"Câte ore aţi dormit?"

"Cine a dormit?"

"Cum aţi rezistat?"

"Suntem tineri, invincibili."

"Am stat pe la cluburi, şi după am venit pe plajă. Am văzut răsăritul. Este o statiune de tineret. Îmi place mai mult decât în Mamaia. Avem muzică mai bună."

"Chill, distracţie, tot ce vrei. Diseară cât se poate, până când putem." 

"Cam câţi sunteţi"

"Mulţi, 20 spre 30. Multi, suntem gașcă mare." 

Mamaia dă tonul extravaganțelor

Schimbăm staţiunea, dar şi pretenţiile. Dacă o bere pe plajă era suficient pentru vamaioţi, în Mamaia viţeii la proţap sunt stropiţi cu şampanie.

Marian Luca, bucătar: "Astăzi avem un viţel care are peste suta de kilograme, a fost ţinut la marinat vreo două zile  apoi a fost pus aici la un foc foarte domol, apoi foarte puternic ca să i se facă o crustă. Mai avem scoici şi alte preperate pe grătar." 

Din meniu nu pot lipsi fructele de mare. 

Bucătar: "Aici avem 50 de kilograme. Cu vin alb, lămâie, verdeaţă, ardei iute, ardei gras. Sunt ele foarte gustoase şi nu mai au nevoie de nimic." 

Distracţia nu se termină. Cei mai mulţi turişti şi-au organizat vacanţa încât să prindă şi parada de Sfânta Maria pe faleza din Constanţa. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Eu nu am venit aici să dorm, ci să mă distrez". După o noapte albă în Vama Veche, tinerii s-au dus pe plajă pentru câteva ore de bronz