Antena Meniu Search
x

Video Evadat din sediul Poliției

Un bărbat de 23 de ani a pus în alertă, azi noapte, zeci de polițiști din Brașov, după ce a fugit de sub escortă. Omul a reușit să se facă nevăzut chiar din sediul Poliției Victoria, din județul Brașov. A repurtat însă doar o victorie scurtă: a fost prins după aproximativ șase ore. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 10.05.2023, 18:45

Vezi și

Alarma s-a dat marți seara. Polițiștii au avut de găsit un localnic, de 23 de ani, chiar din Victoria. Alexandru a fost dus la sediul Poliției pentru că și-ar fi agresat sora. A profitat de neatenția agenților și s-a făcut nevăzut, la adăpostul nopții. 

Claudiu Loghin, reporter Observator: "Surse judiciare susțin că bărbatul de 23 de ani a fugit cu cătușele la mâini, chiar din sediul Poliției Orașului Victoria. Este ora trei noaptea și acesta e căutat cu forțe sporite, în întreaga zonă."

Nu mai puțin de nouă echipaje ale Poliției și unul al Jandarmeriei au pornit pe urmele fugarului. Oamenii legii au interogat prieteni și chiar pe sora agreată, în încercarea de a da de urma celui care le-a înșelat vigilența. 

Alexandru a fost găsit, după aproximativ șase ore de scotociri. Poliția neagă oficial că tânărul a fugit cu cătușele la mâini. Nu explică, însă, lacunele de vigilență ale oamenilor legii. 

Fugarul a ajuns în arest și trebuie să răspundă pentru faptele sale. Socoteală au de dat, însă, și polițiștii care l-au scăpat din propriul sediu. 

Reporter: Claudiu Loghin

Operator: Rapo Zoltan

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Evadat din sediul Poliției