Antena Meniu Search
x

Interviu EXCLUSIV. "Rechinul", despre acuzaţiile că ascunde 300 de milioane de dolari în casă. "Au intrat 55 de mascaţi, au căutat 8 ore"

Florian Tudor, alias "Rechinul", a vorbit într-un interviu acordat exclusiv Observator despre mandatul de arestare emis pe numele său, ca urmare a celor şapte capete de acuzare pe care le are asupra sa în dosarul deschis de DIICOT.

de Redactia Observator

la 06.04.2021, 19:02

Vezi și
  • Rechinul are mandat de arestare în România, însă până acum nu a fost pus în aplicare în Mexic.
  • Florian Tudor este acuzat în România de instigarea la tentativă de omor, şantaj şi grup infracţional organizat.

Tribunalul Bucureşti a emis mandat de arestare pe numele său la finalul lunii martie. Şapte capete de acuzare are Florian Tudor în dosar: grup infracţional organizat, cinci infracţiuni de şantaj şi instigare la tentativă de omor. Deşi Poliţia l-a pus pe lista celor căutaţi, procedural va fi greu de adus în România.

"Este complicat şi este un proces de durată. Protecţiile, acordurile pe care avocaţii lui Florian Tudor le-ar putea obţine aici, în Mexic, pentru a putea să îl ţină aici - ar putea să spună că este urmărit, ar putea să ceară chiar azil politic şi ar putea întârzia procesul", explică presa din Mexic.

Între timp, "Rechinul" se declară nevinovat, nu este deranjat de nimeni în Mexic şi acuză că este victima unui "joc electoral". Are şi un mesaj pentru anchetatorii români: să nu îl extragă ca pe Radu Mazăre, deoarece nu va ieşi bine, susţine el.

Reacţia lui Florian Tudor la acuzaţiile lansate la adresa sa

Pe acelaşi subiect

În Mexic în momentul ăsta nu am nicio problemă. Autoritățile mi-au spus că în Mexic nu a ajuns deocamdată nimic. Asteptăm să vedem ce va fi în zilele următoare. Nu mă tem pentru legal, pe cale juridică, mă tem pentru alte ilegalități”, spune Florian Tudor, care acuză atât autoritățile din România, cât și pe cele din Mexic de ”ilegalități”.

”Rechinul” spune că i s-a propus să cloneze carduri, însă nu a acceptat.

Mi-a propus că are un dispozitiv pe care dacă îl introduc în aparatele mele putem să facem foarte mulți bani. Eu, nu m-a interesat această propunere pentru că firma (n.r. de instalat bancomate) funcționa foarte bine. Firma este în numele meu, această firmă în 7 ani de zile nu a avut nicio reclamație”, declară acesta, arătând cu degetul spre Marcu Constantin, interlopul executat în Cancun, în 2018.

Despre "Reţeaua terorii" pe care şi-ar fi creat-o în Mexic, Florian Tudor spune că sunt "invenţii". "Sunt fantezii create pentru a creşte acest mit, acest brand", susţine acesta.

De asemenea, "Rechinul" spune că un mit este şi faptul că are 300 de milioane de dolari ascunşi prin casă şi că spală bani pentru cartelul de droguri.

"Au intrat 55 de mascaţi, printre care arhitecţi, topografi cu aparatură de ultra sunete, câini, au căutat 8 ore, au săpat, au rupt pereţii. Nu au găsit ce căutau", declară Florian Tudor.

Interviul complet cu "Rechinul", în VIDEO de mai sus.

Vezi aici prima parte a interviului cu "Rechinul"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » EXCLUSIV. "Rechinul", despre acuzaţiile că ascunde 300 de milioane de dolari în casă. "Au intrat 55 de mascaţi, au căutat 8 ore"