Antena Meniu Search
x

Video Rechinul, cel mai vânat român din Mexic, este acuzat că ar fi plănuit asasinarea secretarului de securitate din Mexic

Acuzat în România, liber şi nederanjat peste Ocean. Rechinul, cel mai vânat român din Mexic, este acuzat că ar fi plănuit asasinarea secretarului de securitate din Mexic, Alberto Capeia. Într-un interviu exclusiv pentru Observator, Capeia spune că nu se va lăsa până ce liderul grupării de pe Riviera Maya nu va fi prins. 

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 03.04.2021, 20:31

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Telenovela mexicană cu iz oltenesc este departe de a se încheia. Rechinul are mandat de arestare în România, dar nu e deranjat de nimeni în Mexic. O spune chiar cel mai vizibil personaj din ancheta lui Florian Tudor, Alberto Capella. 

Alberto Capella: Vor fi mulți corupți, funcționari din multe țări, inclusiv din țara mea care nu vor mai putea să doarmă pentru că sigur Florian Tudor va caută un criteriu de oportunitate.

Capella este fostul şef al securităţii în Quintana Rio, Mexic - locul unde, potrivit anchetatorilor, gruparea de pe Riviera Maya condusă de Rechin are "centrul de comandă". Capella este cel care l-a trimis în spatele gratiilor pentru prima dată, în Mexic, pe cel mai vânat român. 

Reporter: De ce ținta acestui om ai fost tu? 

Pe acelaşi subiect

Florian Tudor: Au creat această psihoză că în casa mea e o cameră specială, un buncăr iîn care se află 2-300 de miliaone de dolari în efectiv și sunt "spălătorul' cartelului de Bonfil, principalul cartel de aici. 

Alberto Capella: Nivelul lui de viață nu corespunde cu veniturile și atunci el trebuie să demonstreze clar de unde vin atâția bani.

Reporter: Te-a ajutat cineva la început?

Florian Tudor: Nu m-a ajutat nimeni, legăturile au început saă se facă prin afaceri.

Capella spune că plasa începe să se strângă în jurul Rechinului şi în Mexic. 

Alberto Capella: A intimidat multă lume, a speriat multe persoane mexicane, în special, muncitori pe care îi trata ca pe sclavi. Acele persoane, la un moment dat, trebuie să vorbească. 

Secretarul de securitate mexican spune că investigaţiile sale l-au făcut ţinta Rechinului. 

Alberto Capella: Pe 11 noiembrie primesc un telefon de la un nivel înalt în care mi se spunea să plec imediat din Quintana Rio pentru că există un ordin al acestui grup condus de Florian Tudor de a atenta la viața mea.

Florian Tudor: Capella m-a făcut să râd. Capella m-a acuzat de asta pentru că e un laș. El e deja inculpat în dosarul meu. 

Şi românul a devenit din vânător, vânat. 

Alberto Capella: Dacă înainte aveam 100 de responsabilități acum m-am concentrat doar pe una și să aflu adevărul despre ce a făcut acest suspect în țara mea cu complicități a patrioților mei corupți.

Florian Tudor este acuzat în România de instigarea la tentativă de omor, şantaj şi grup infracţional organizat. Până acum, mandatul de arestare nu a fost pus în aplicare în Mexic. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Rechinul, cel mai vânat român din Mexic, este acuzat că ar fi plănuit asasinarea secretarului de securitate din Mexic