Antena Meniu Search
x

Video Explozia din Crevedia. Declaraţia halucinantă a primarului din Caracal. Ştie că a murit un om, dar "ceilalți, pompierii, este problema lor"

Explozia din Crevedia. Staţia GPL aparţine firmei Flagas SRL, iar acţionar majoritar este Daniel Ionuţ Doldurea, fiului primarului PSD din Caracal. În raportul preliminar al autorităţilor se arată că activitatea staţiei a fost închisă încă din anul 2020. Acolo, însă totul funcţiona ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat vreodată. Într-o intervenţie telefonică la un post de televiziune, primarul din Caracal a făcut declaraţii halucinante - ştie că a murit un om, însă despre pompieri, edilul a spus că... e problema lor.

de Redactia Observator

la 27.08.2023, 09:47

Vezi și

Într-un interviu acordat postului România TV, imediat după producerea deflagraţiilor, primarul PSD din Caracal, Ion Doldurea, a făcut o declaraţie şocantă. Întrebat dacă a auzit despre tragedia de la Crevedia, edilul a spus că ştie că a murit un om, cât despre pompieri e problema lor: "Ştiu. Este vorba despre o persoană. Ceilalți... pompierii... este problema lor". 

În momentul exploziei, primarul Ion Doldurea se afla în străinătate, la o conferință. A spus că va reveni însă în ţară cu primul avion disponibil. Cât despre fiul său, Ionuț Daniel Doldurea, acţionarul majoritar al staţiei GPL, a dat deja cu subsemnatul în faţa procurorilor. 

Staţia GPL era închisă încă din 14 octombrie 2020.  Localnicii spun însă că activa fără probleme

În raportul prelimiar al autorităţilor se arată că firma care administra staţia GPL era închisă încă din 14 octombrie 2020. O recunoaşte chiar tatăl acţionarului majoritar, care susţine că acolo s-ar fi aflat doar o parcare. Localnicii spun însă că staţia activa în continuare, fără probleme, ba chiar susţin că ar fi un depozit GPL. La scurt timp după declaraţiile primarului PSD din Caracal, luat la întrebări de presă, premierul Marcel Ciolacu vine şi el cu o reacţie. La fel de halucinantă! 

Pe acelaşi subiect

Reporter: Am înţeles că patronul staţiei GPL era membru PSD. Ştiţi ceva..îl cunoaşteţi..aveţi informaţii?

Marcel Ciolacu, premierul României: Am înţeles că este fiul unui primar. Dacă dumneavoastră credeţi că eu preşedintele partidului ştiu cu ce se ocupă copiii primarilor sau copiii membrilor sau ce membrii au GPL vă înşelaţi. 

Firma Flagas SRL a fost înfiinţată în anul 1997. În 2022, cifra de afaceri a a fost de 595 milioane de lei, iar profitul de aproape 33 milioane de lei.

Totul despre explozia din Crevedia: Explozia din Crevedia LIVE TEXT.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Explozia din Crevedia. Declaraţia halucinantă a primarului din Caracal. Ştie că a murit un om, dar "ceilalți, pompierii, este problema lor"