Antena Meniu Search
x

Explozie într-un bloc din Târgu Jiu: O bătrână a ajuns la spital cu arsuri, iar locuința ei a fost făcută praf

O femeie, în vârstă de 71 de ani, a ajuns la spital cu arsuri la nivelul feței, după ce apartamentul ei a fost cuprins de o expozie. Bătrâna a avut parte de sperietura vieții ei, însă din fericire starea ei de sănătate este stabilă. Explozia nu a fost urmată de incendiu, însă interiorul locuinței a fost afectat. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 05.01.2023, 17:56

Explozie într-un bloc din Târgu Jiu: O bătrână a ajuns la spital cu arsuri, iar locuința ei a fost făcută praf
Explozie într-un bloc din Târgu Jiu: O bătrână a ajuns la spital cu arsuri, iar locuința ei a fost făcută praf - ISU Gorj

O bătrână, în vârstă de 71 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale și a ajuns de urgență la spital, în urma unei explozii, care a avut loc în apartamentul ei. Femeia a suferit arsuri la nivelul feței, însă din fericire, aceasta este conștientă, iar starea ei de sănătate este stabilă.

Ceilalți locatari nu au fost evacuați

Explozia nu a fost urmată de un incendiu, fiind afectat doar interiorul locuinței. Ceilalți locatari nu au fost evacuați, iar apartamentele lor nu au fost afectate de explozie.

"In jurul orei 16:00, am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de o explozie care s-a produs la etajul 2 al unui bloc situat pe strada Minerilor din municipiul Târgu-Jiu. La fața locului s-au deplasat o autospecială de lucru cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și o autoplatformă pentru lucru la înălțimi din cadrul Detasamentului de Pompieri Târgu-Jiu, echipajele de intervenție constatând că explozia NU a fost urmată de un incendiu fiind afectat interiorul imobilului. În urma suflului exploziei, proprietara imobilului, o femeie în vârstă de 71 de ani a suferit arsuri la nivelul feței, dar este conștientă, stabilă și cooperantă. Aceasta a fost transportată la Unitatea de Primiri-Urgențe a Spitalului din Târgu-Jiu. Nu s-a impus evacuarea altor locatari, iar la o prima vedere, celelalte apartamente nu sunt afectate", au transmis reprezentanții ISU Gorj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Explozie într-un bloc din Târgu Jiu: O bătrână a ajuns la spital cu arsuri, iar locuința ei a fost făcută praf