Antena Meniu Search
x

Explozie într-o casă din Sibiu. Două persoane, soţ şi soţie, duse la spital cu arsuri grave

O puternică explozie a avut loc într-o casă din Sibiu, joi seara. Două persoane, soţ şi soţie, au fost rănite şi au fost transportate la spital.

O puternică explozie a avut loc într-o casă din Sibiu, joi seara. Două persoane, soţ şi soţie, au fost rănite şi au fost transportate la spital. Din primele informaţii, deflagraţia nu a fost urmată de incendiu şi s-ar fi produs din cauza unei acumulări de gaze.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu au anunţat, joi după-amiază, că o explozie neurmată de incendiu s-a produs într-un imobil din municipiul SIbiu.

În urma deflagraţiei, două persoane, soţ şi soţie, au fost rănite.

”Bărbatul a fost transportat la spital înainte de a ajunge pompierii, având arsuri, iar femeia a fost preluată de către ambulanţa SMURD şi transportată la Unitatea Primiri Urgenţe. Dupa o evaluare primara, femeia avea atac de panica şi arsuri în zona fetei”, au precizat reprezentanţii ISU. 

Potrivit acestora, barbatul, în vârstă de 47 ani a suferit arsuri de gradul trei pe faţă şi mâini, iar fmeia, în vârstă de 39 de ani, a fost diagnisticată cu arsuri de gradul întâi în zona feţei şi pe mâna stângă. 

Echipaje ale societăţii de gaz şi energie electrica se afla şi ele la fata locului, alături de autospecialele de pompieri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Explozie într-o casă din Sibiu. Două persoane, soţ şi soţie, duse la spital cu arsuri grave