Antena Meniu Search
x

Familie în stare gravă la spital, după ce s-au ciocnit cu o dubă pe DN 2, în Vrancea. O fetiţă de 12 ani, preluată de elicopterul SMURD

Accident groaznic pe DN 2 în judeţul Vrancea. Patru persoane au fost transportate la spital, miercuri, după ce un autoturism şi o autoutilitară s-au ciocnit. O fată de 12 ani a fost preluată de elicopterul SMURD, iar sora ei, de 15 ani, şi mama lor - de echipaje SMURD.

de Redactia Observator

la 26.07.2023, 12:17

- ISU Vrancea

Patru persoane, între care două fete de 12 şi 15 ani, au fost rănite, miercuri, pe raza comunei Tulnici, în urma coliziunii dintre două autovehicule, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea.

"Pompierii vrânceni intervin la un accident rutier produs pe DN 2D, pe raza localităţii Tulnici, în care au fost implicate un autoturism şi o autoutilitară. În urma impactului dintre acestea au rezultat patru victime, printre care şi doi copii minori. Pentru unul dintre copii, o fetiţă de 12 ani, politraumatizată, în stare de inconştienţă, a fost solicitat elicopterul SMURD de la Braşov", a precizat ISU Vrancea, potrivit Agerpres.

Potrivit pompierilor, în autoturism se afla o familie, respectiv un bărbat de 49 de ani, o femeie de 40 de ani, şi două fete de 15 şi respectiv 12 ani, în timp ce în autoutilitară se afla doar şoferul, în vârstă de 48 ani. Fata de 12 ani a fost predată elicopterului SMURD, în stare conştientă, în timp ce fata de 15 ani şi mama acesteia au fost preluate de echipajele SMURD. Şoferul autoutilitarei a fost preluat de un echipaj SAJ Vrancea.

Circulaţia rutieră este restricţionată pe un sens şi se desfăşoară alternativ pe un singur fir, prin dirijarea de către poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Familie în stare gravă la spital, după ce s-au ciocnit cu o dubă pe DN 2, în Vrancea. O fetiţă de 12 ani, preluată de elicopterul SMURD