Antena Meniu Search
x

O fată de doar 14 ani, grav rănită după ce a cazut peste ea un copac în care intrase un tractor, în Teleorman

O adolescentă de 14 ani din judeţul Teleorman a fost rănită, sâmbătă, după ce un copac în care intrase un tractor a căzut peste ea, rămânând blocată.

O adolescentă de 14 ani din judeţul Teleorman a fost rănită, sâmbătă, după ce un copac în care intrase un tractor a căzut peste ea, rămânând blocată. Fata este conştientă, dar acuză dureri ale membrelor şi bazinului şi a fost transportată la spital.

La fata locului s-au deplasat două echipaje de intervenţie, unul din cadrul Detasamentului de Pompieri Rosiorii de Vede, cu o autospeciala de descarcerare, si unul de la Serviciul de Ambulanta Teleorman.

Salvatorii au constatat faptul că, în urma accidentului, în care un tractor a acroşat un copac, a rezultat o victimă, o minoră de 14 ani, peste care a căzut arborele, fiind prinsă sub el.

Victima a fost scoasă de către pompieri şi predată medicilor. Fata acuza dureri la nivelul bazinului si la membrele inferioare, însă este conştientă şi stabilă.

Pacienta a fost transportată la spital, iar poliţiştii încearcă să stabilească în ce condiţii s-a produs accidentul.

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » O fată de doar 14 ani, grav rănită după ce a cazut peste ea un copac în care intrase un tractor, în Teleorman