Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O fată de 15 ani s-a aruncat de etajul 6, în Tulcea. Adolescenta ameninţase că-şi va pune capăt zilelor

Imagini de groază, în această după.amiază, în Tulcea, după ce o fată de 15 ani, s-a aruncat în gol de la etajul 6 al blocului în care locuia.

de Veronica Micu

la 01.03.2020 , 18:02

O fată de 15 ani s-a aruncat de etajul 6, în Tulcea. Copila ameninţase că-şi va pune capăt zilelor - Observator.tv / Imagine ilustrativă

Imagini de groază, în această după.amiază, în Tulcea, după ce o fată de 15 ani, s-a aruncat în gol de la etajul 6 al blocului în care locuia.

Nenorocirea s-a produs la ora 15.30, într-unul dintre blocurile turn de pe Păcii.

Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Tulcea a ajuns imediat la locul tragediei şi a efectuat manevrele de resuscitare, fata fiind transportată de urgenţă la spital.

Articolul continuă după reclamă

În jurul orei 16.00, adolescenta a ajuns la UPU în stop cardio-respirator, dar a fost preluată de personalul de la urgenţe, fiind continuate manevrele de resuscitare.

Martorii care au asistat la tragedie au declarat pentru tulceanoastra.ro că fata ar fi avut o discuţie aprinsă cu o persoană adultă din apartament, pe motiv că ar fi fost surprinsă fumând.

Atunci a fost momentul când adolescenta ar fi deschis geamul apartamentului de la etajul 6 şi s-ar fi aruncat în gol.

Ce spune Poliţia Tulcea

La data de 01.03.2020, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că o minoră, care locuiește într-un apartament din municipiul Tulcea, amenință că se va sinucide. 

Polițiștii au intervenit în scurt timp, dar minora în vârstă de 15 ani, din municipiul Tulcea, reușise să sară de la balconul apartamentului situat la etajul 6.

Minora a fost preluată de cadrele medicale și transportată la spital.

În cauză, polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările în care a avut loc incidentul.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » O fată de 15 ani s-a aruncat de etajul 6, în Tulcea. Adolescenta ameninţase că-şi va pune capăt zilelor