Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Crimă şocantă în Vâlcea! O fată de 19 ani a fost ucisă de iubit şi îngropată în pădure. I-a înfipt cuţitul în inimă, apoi a băgat-o în saci menajeri

Crimă şocantă în Vâlcea! O fată de 19 ani a fost ucisă de iubit şi îngropată în pădure.

de Redactia Observator

la 18.04.2018 , 09:53

Crimă şocantă în Vâlcea! O fată de 19 ani a fost ucisă de iubit şi îngropată în pădure. I-a înfipt cuţitul în inimă, a pus-o în saci, apoi a dus-o în pădure Crimă şocantă în Vâlcea! O fată de 19 ani a fost ucisă de iubit şi îngropată în pădure. I-a înfipt cuţitul în inimă, a pus-o în saci, apoi a dus-o în pădure - voceavalcii.ro

Descoperire şocantă, în această dimineaţă, într-o pădure din zona Goranu, Râmnicu Vâlcea.

Poliţiştii au găsit cadavrul unei tinere în vârstă de 19 ani îngropat într-o pădure din zona Goranu. Fata a fost ucisă în urmă cu aproximativ o lună de către iubit, pe fondul unei crize de gelozie.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea a declarat că autorul crimei a fost identificat şi reţinut.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru mediafax.ro, că, în urmă cu o lună, un tânăr în vârstă de 18 ani, din Râmnicu Vâlcea, pe fondul unei crize de gelozie, şi-a omorât iubita, în vârstă de 19 ani, cu care avea o relaţie de aproximativ un an.

Totul s-ar petrecut în pădurea din zona Goranu a municipiului Râmnicu Vâlcea, unde tânărul, după ce a avut discuţii cu iubita lui, a lovit-o cu pumnii în zona feţei, după care i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit în zona inimii şi a abdomenului.

După ce a ucis-o, el a introdus-o în saci menajeri şi a îngropat-o, părăsind locul crimei. Aceleaşi surse susţin că tânărul ar fi pregătit groapa din pădure înainte de a-şi duce iubita acolo.

Potrivit voceavalcii.ro, tânăra de 19 ani, din oraşul Călimăneşti, ucisă şi îngropată de iubitul gelos, la Feţeni, a fost în plasament la DGASPC Vâlcea la un asistent maternal profesionist de când s-a născut din 1999 până când a împlinit vârsta de 18 ani, adică mai 2017. 

Măsura de plasament a încetat la cererea ei. 

În acelaşi ani, în luna septembrie tânăra a dat naştere unui copil, pe care l-a părăsit tot la DGASPC. După naştere, a fost dusă la centrul maternal o zi. Specialiştii susţin că tânăra avea tulburări de comportament şi că a vrut să-şi arunce copilul pe geam. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Crimă şocantă în Vâlcea! O fată de 19 ani a fost ucisă de iubit şi îngropată în pădure. I-a înfipt cuţitul în inimă, apoi a băgat-o în saci menajeri