Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Fata de 19 ani, ucisă şi îngropată de iubit într-o pădure din Vâlcea, avea un copil pe care a vrut să-l omoare! Detalii şocante în cazul crimei de la Feţeni

Detalii şocante în cazul crimei de la Feţeni, acolo unde o fată de 19 ani a fost ucisă cu bestialitate fostul iubit şi îngropată de acesta într-o pădure.

de Redactia Observator

la 18.04.2018 , 09:52

Detalii şocante în crima de la Feţeni, acolo unde o fată de 19 ani a fost ucisă cu bestialitate fostul iubit şi îngropată de acesta într-o pădure din zona Goranu.

Potrivit voceavalcii.ro, tânăra din oraşul Călimăneşti, care a fost omorâtă şi îngropată de iubitul gelos, la Feţeni, în urmă cu o lună, a fost în plasament la DGASPC Vâlcea.

Un asistent profesionist a avut-o în grijă de când s-a născut, din 1999, până când a împlinit vârsta de 18 ani, adică mai 2017.

Articolul continuă după reclamă

Măsura de plasament a încetat la cererea ei.

În acelaşi an, în luna septembrie tânăra a dat naştere unui copil, pe care l-a părăsit tot la DGASPC. După naştere, a fost dusă la centrul maternal o zi.

Tânăra avea tulburări de comportament şi, la un moment dat, se pare că ar fi vrut să-şi arunce copilul pe geam. 

Reamintim că, în această dimineaţă, poliţiştii au găsit cadavrul unei tinere în vârstă de 19 ani îngropat într-o pădure din zona Goranu.

Fata a fost ucisă în urmă cu aproximativ o lună de către iubit, pe fondul unei crize de gelozie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Evenimente » Fata de 19 ani, ucisă şi îngropată de iubit într-o pădure din Vâlcea, avea un copil pe care a vrut să-l omoare! Detalii şocante în cazul crimei de la Feţeni