Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O femeie a fugit din carantină ca să voteze, în Iași. A fost amendată, iar secția a fost închisă pentru dezinfecție

O ieșeancă a fost amendată cu 1.000 de lei, după ce plecat din carantină ca să voteze. S-a întâmplat în comuna Ciurea, satul Zanea.

de Veronica Micu

la 27.09.2020 , 18:33

Femeie votează la alegerile locale 2020 O femeie a fugit din carantină ca să voteze, în Iași. A fost amendată, iar secția a fost închisă pentru dezinfecție - Profimedia / imaginie ilustratuvă
  • Secția unde a votat femeia a fost închisă timp de 20 de minute, pentru dezinfecție.
  • Pentru fapta sa, ieșeanca a amendată cu 1.000 de lei.

Deși trebuia să stea izolată, fiind contact al unei persoane infectate cu noul coronavirus, o femeie din Iași a mers să voteze la alegerile locale.

Potrivit reprezentanților Biroului Electoral Județean, secția a fost închisă timp de 20 de minute, pentru dezinfecție.

"Imediat s-au sesizat autoritățile, a fost anunțat DSP-ul, s-a procedat la deratizarea secției, la care au asistat și președintele și operatorul, pentru a se asigura integritatea secției de votare", a declarat Laura Bulgaru Răileanu, purtătorul de cuvânt al BEJ.

Articolul continuă după reclamă

Pentru fapta sa, femeia a amendată cu 1.000 de lei.

Citește și:
Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » O femeie a fugit din carantină ca să voteze, în Iași. A fost amendată, iar secția a fost închisă pentru dezinfecție