Antena Meniu Search
x

Video Femeia care şi-a aruncat bebeluşul în sobă, lăsată să aibă "grijă" de ceilalţi 4 copii. Autorităţile cunosc situaţia, dar "asta e"

O mamă este acuzată că și-a ucis bebeluşul, după ce l-a aruncat în foc, imediat după naștere. Femeia ar fi fost găsită de un alt fiu, inconștientă, într-o baltă de sânge. Deși este principalul suspect în cazul de omor, femeia a fost lăsată în libertate de procurori şi are grijă în continuare de ceilalţi copii. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 14.06.2023, 19:25

Vezi și

Nenorocirea a avut loc în luna aprilie. Un apel disperat la 112 anunţa că o femeie de 40 de ani din Otopeni zace într-o baltă de sânge. Şi mai şocant, la faţa locului, anchetatorii au descoperit, în sobă, trupul carbonizat al unui bebeluş. Procurorii o acuză chiar pe femeie că, imediat după ce a născut, şi-ar fi ars copilul. 

"Am auzit că a venit salvarea și am zis că probabil o fi bolnavă și au luat-o la spital.''

Timp de trei zile, femeia a stat internată sub supravegherea medicilor la Spitalul Elias. După externare, polițiștii au escortat-o către un spital de psihiatrie. În cele din urmă, în lipsa probelor, procurorii au lăsat-o în libertate. Medicii au stabilit că hemoragia puternică a venit ca urmare a unei nașteri. 

"Am văzut poliția și că au făcut anchetă."

Pe acelaşi subiect

Mama fusese găsită într-o baltă de sânge

Urmele de sânge lăsate de femeie după ce și-a pierdut conștiința i-au condus pe polițiști la soba de teracotă. În interior, au găsit corpul ars al nou-născutului. Femeia și-ar fi ascuns sarcina de toată lumea.

"O știați să fi fost gravidă?

Nu, nu..."

"Cum nu vă explicați dumneavoastră, nici eu nu îmi pot explica...

Ea mai are și alți copii, nu?

Mai are patru."

"Trei mari, doi gemeni și primul copil sunt băieți toți... și unul mai micuț."

Abia astăzi, după ce Observator a cerut un punct de vedere, cei de la Protecţia Copilului Ilfov au intrat cu greu în curte şi a stat de vorbă cu femeia. Ceilalţi copii au rămas tot în grija ei şi a concubinului. 

"Cunoaștem situația... Asta e!"

Toate probele din acest caz au ajuns la Institutul Național de Criminalistică. Deși liberă, femeia este cercetată pentru omor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Femeia care şi-a aruncat bebeluşul în sobă, lăsată să aibă "grijă" de ceilalţi 4 copii. Autorităţile cunosc situaţia, dar "asta e"