Antena Meniu Search
x

Femeia gasita in raul Arges a fost identificata

La ocazie, o astepta criminalul. Trupul transat si decapitat, gasit in apele raului Arges, ar putea fi al unei femei care a disparut acum doua zile in zona

Vezi și

Iuliana Neblea. 36 de ani. Vineri, la ora zece seara, pleca de la serviciu. De la fabrica de paine din orasul Topoloveni, Arges. Ca de fiecare data si-a sunat fetita de sapte ani. I-a spus ca merge sa faca autostopul, pentru a ajunge acasa la iubitul ei, in Valea Mare, din judetul Dambovita. Ceva, insa, s-a intamplat pe drum. Pe acel drum, in apropierea caruia au gasit trupul transat. Astazi, aproape 200 de jandarmi si politisti au scotocit zona.

Criminalistii au ridicat si probe ADN. De la sora Iulianei si de la fiica sa. Cea mica crede si acum ca mama ei e la serviciu. Procurorii l-au audiat si pe fostul sot al femeii. Pana acum, nimeni nu stie nimic. Niciun semn, pe raul Arges. Acelasi rau in care a fost cautata si Elodia.

S-au scurs insa mai bine de 24 de ore de la descoperirea trunchiului de om, iar anchetatorii n-au gasit restul ramasitelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Femeia gasita in raul Arges a fost identificata