Antena Meniu Search
x

Reacția femeii bătute pe stradă, în Iași, de prietenul din copilărie: "I-am spus că eu nu merg nicăieri"

Scene de groază în Iași. O femeie a fost atacată cu cuțitul de prietenul ei din copilărie. Agresorul a încercat s-o omoare pe stradă, de față cu mama ei. Făcuse o obsesie pentru victimă și nu a acceptat ideea că femeia nu doreşte o relaţie cu el. Momentul atacului dement a fost surprins de martori. 

de Redactia Observator

la 09.10.2020, 21:15

Vezi și
  • Femeia și agresorul nu se mai văzuseră de mult timp.
  • Mama femeii a fost înjunghiată de agresor.

Sunt scene greu de privit. Victima strigă după ajutor în timp ce bărbatul încearcă să o bage cu forța în mașină. Pentru că nu reușește, o trântește la pământ și o lovește cu picioarele. În stare de șoc, mama încearcă să-și salveze fiica, dar nu reuşeşte. Nici martorii nu au curaj să intervină. 

Femeia și agresorul se cunoșteau de la vârsta de 16 ani, dar de mult timp au întrerupt orice legătură. Femeia a fost plecată în străinătate, s-a căsătorit și are doi copii. De curând, s-a întors în țară, iar bărbatul a început să o caute. 

Victima: Am avut câteva discuţii, conversaţii cu el pe messenger, m-am mai întâlnit ocazional pe stradă şi am văzut că insistă cu mesajele. Mi-am dat seama că nu este bine şi l-am blocat peste tot. 

Azi-noapte, a văzut-o pe femeie când își conducea mama acasă. Bărbatul era în mașină cu doi prieteni. 

Victima: M-a întrebat: "Ce faci, poţi să mergi cu mine?". Şi i-am spus: "Poftim? Cum să merg cu tine, unde să merg cu tine?". Am văzut băieţii care erau în maşină cu el. Mi-am dat seama că el era în stare de ebrietate. M-am ferit. M-am dat în spate. I-am spus că eu nu merg nicăieri: "Pleacă de aici!" Şi a scos cuţitul.

Camerele de supraveghere au surprins momentul atacului. Tânăra este trasă de păr și târâtă pe jos de agresor. 

Mama ei a încercat să se pună scut în fața fiicei și a fost înjunghiată în piept. A ajuns la spital, dar este în afara oricărui pericol. 

Bărbatul a fost liniștit de unul dintre amicii lui. După atac, agresorul a dispărut, dar a fost găsit de polițiști, iar acum este în arest.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Reacția femeii bătute pe stradă, în Iași, de prietenul din copilărie: "I-am spus că eu nu merg nicăieri"