Antena Meniu Search
x

Femeie moartă din cauza unei depăşiri imprudente, la Cluj. Două mașini au fost făcute praf în impact

O femeie a murit într-un cumplit accident în apropiere de Cluj-Napoca, după ce șoferul în mașina căruia se afla a intrat într-o depășire periculoasă și s-a lovit frontal cu o altă mașină care venea din sens opus. 

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 16.09.2020, 09:17

  • Accidentul s-a petrecut în afara localităţii Baciu, pe sensul spre Cluj-Napoca.
  • Două persoane au rămas încarcerate în urma impactului, una dintre ele fără semne vitale când au sosit salvatorii.

Potrivit IPJ Cluj, șoferul de 47 de ani din comuna Corneşti, care se deplasa pe DN1F E81, în afara localităţii Baciu, din direcţia Zalău spre Cluj-Napoca, ar fi efectuat manevra de depășire a unui alt autovehicul, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani, din comuna Apahida. 

În urma impactului, șoferul de 47 de ani și pasagera lui, de 41 de ani, au rămas încarcerați. Femeia încarcerată deja nu mai prezenta semnale vitale la sosirea salvatorilor, iar după scoaterea acesteia s-au început manevrele de resuscitare, însă corpul acesteia nu a mai răspuns acestora. 

Bărbatul a fost extras după circa 30 de minute de eforturi depuse de către pompieri și personalul medical, fiind apoi transportat la spital pentru îngrijiri și investigații medicale.

Alte 3 persoane au fost transportate la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale.

La accidentul de la ieșirea din localitatea Baciu spre Mera, au intervenit două autospeciale cui modul de descarcerare, două echipaje SMURD și două SAJ.

Potrivit ISU, gradul de încarcerare al celor două persoane a fost ridicat implicând mai multe operațiuni pentru descarcerare: stabilizarea autoturismului, scoaterea portierelor din față ale autoturismului, tăierea elementelor de rezistență din structura mașinii, îndepărtarea bordului și tăierea și îndepărtarea parțială a plafonului.

Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de reporterul Observator Alex Prunean.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Femeie moartă din cauza unei depăşiri imprudente, la Cluj. Două mașini au fost făcute praf în impact