Antena Meniu Search
x

Video Femeie moartă în urma unei endoscopii la un spital privat din Craiova. Medicul care a operat-o era deja acuzat de malpraxis şi nu mai avea voie să intre în sală

Suspiciuni grave de malpraxis la un spital privat din Craiova. O femeie de 52 de ani a murit după... o endoscopie făcută de un medic chirurg. Este însă al patrulea pacient care sfârşeşte într-un mod similar, după ce a trecut în mâinile aceluiaşi doctor.

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 07.05.2024, 13:36

Vezi și

La o zi după intervenţia endoscopică, femeia în vârstă de 52 de ani a intrat în stop cardiorespirator, iar medicii nu au mai putut să o salveze, aşa că au constat decesul.  

Medicul nu mai avea voie să profeseze

Din informaţiile pe care le avem, intervenţia ar fi fost făcută la o clinică privată din Craiova, iar femeia ar fi picat victima unui cunoscut medic, fost manager de spital. Este vorba de chirurgul Alin Demetrian, care anul trecut a fost reţinut de poliţiştii pentru 24 de ore, iar apoi plasat sub control judiciar. 

El este acuzat de malpraxis, după ce anul trecut în urma intervenţiilor pe care le-a făcut 4 persoane şi-ar fi pierdut viaţa. Potrivit legii, acesta nu ar mai fi avut voie să profeseze nici în spitalele publice, nici în cele private. Poliţiştii au deschis acum dosar penal pentru ucidere din culpă şi vor să afle în ce circumstanţe s-a petrecut tragicul eveniment. 

Ce spun poliţiştii 

"Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj s-au sesizat cu privire la faptul că, în seara zilei de 04 aprilie, o femeie de 52 de ani, din municipiul Caracal, judeţul Olt, ar fi intrat în stop cardio-respirator în urma unei intervenţii de explorare endoscopică, efectuată de către un bărbat din municipiul Craiova, medic chirurg. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând a fi dispuse măsuri legale", a informat IPJ Dolj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Femeie moartă în urma unei endoscopii la un spital privat din Craiova. Medicul care a operat-o era deja acuzat de malpraxis şi nu mai avea voie să intre în sală