Antena Meniu Search
x

O femeie din Timiş, mamă a 18 copii, s-a stins din viaţă din cauza unei boli cumplite

Tragedie într-una dintre cele mai numeroase familii din România. O femeie în vârstă de 49 de ani, mamă a 18 copii, s-a stins din viaţă din cauza unei boli cumplite.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 22.01.2019, 12:39

Tragedie într-una dintre cele mai numeroase familii din România. O femeie în vârstă de 49 de ani, mamă a 18 copii, s-a stins din viaţă din cauza unei boli cumplite.

Familia Ştefureac din satul Remetea-Luncă, judeţul Timiş, trece printr-o dramă greu de descris după ce Lidia (49 de ani), mamă a numai puţin de 18 copii, dintre care cel mai mic are doar cinci ani, a murit din cauza cancerului.

Lidia Ştefureac a fost diagnosticată cu cancer de col uterin în urmă cu doi ani, iar în tot acest timp s-a luptat cu boala şi chiar a fost operată la Cluj-Napoca.

Din nefericire, toate eforturile au fost în zadar, iar boala s-a extins.

Pe acelaşi subiect

În urmă cu câteva zile, mama celor 18 copii s-a stins din viaţă, lăsând în urma ei numai lacrimi şi durere.

Lidia Ştefureac, mamă a 18 copii, s-a stins din viaţă la 49 de ani

Dramă într-o familie cu 18 copii din judeţul Timiş

În urma Lidiei Ştefureac au rămas 18 copii, dintre care nouă sunt minori. Cel mai mic dintre aceştia are numai cinci ani, iar cel mai mare, o fată, are 17 ani.

Dintre copiii care au trecut de vârsta majoratului, două fete şi un băiat sunt căsătoriţi.

Alte trei fete locuiesc în Timişoara şi Lugoj, iar trei băieţi sunt plecaţi la muncă în străinătate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Membră a cultului penticostal, femeia a fost înmormântată conform obiceiului acestui cult. Unul dintre cei care a vorbit în cadrul slujbei de înmormântare a fost pastorul Cristian Boariu.

'Nimeni nu a tras cât a tras femeia asta. (…) Gândiţi-vă cu cât stres această mamă a trebuit să pună masa în fiecare zi. Gândiţi-vă câte rugăciuni au fost acolo. Gândiţi-vă că de multe ori mamele adevărate, mamele eroine spun că nu le este foame, să stăm noi la masă. (…) Unii dintre voi aţi investit mii de euro în maşini, alţii au investit mii de euro în telefoane. Femeia asta a investit în cea mai bună investiţie pe care o face cineva, în copii', a precizat pastorul la slujba de înmormântare, potrivit crestintotal.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O femeie din Timiş, mamă a 18 copii, s-a stins din viaţă din cauza unei boli cumplite