Antena Meniu Search
x

Video "Ferească Dumnezeu!" Dezastru pe un drum din Botoșani, după ce o șoferiță a intrat cu mașina pe contrasens. Bucăți din caroserii au zburat pe șosea

O şoferiţă este în stare critică, iar alte cinci persoane au fost rănite, trei dintre ele grav, într-un accident rutier în care au fost implicate trei maşini în judeţul Botoşani. Traficul rutier a fost întrerupt pe ambele sensuri până când carosabilul a fost curăţat de bucăţile desprinse din autoturisme. 

de Redactia Observator

la 29.04.2023, 08:17

Vezi și

Accidentul a avut loc în apropierea localității Cucorăni, pe drumul dintre Botoşani şi Dorohoi. 

Colonel Mihai Romică, comandant Detaşament ISU Botoşani: Au fost implicate trei autoturisme. În urma accidentului au rezultat şase victime, dintre care patru mult mai grave, care au fost preluate de echipajele SAJ şi TIM ISU şi trasportate la UPU. 

Martorii spun că oamenii au reuşit să iasă singuri din autoturismele distruse. Şoferiţa unui Ford şi alte trei persoane dintr-o altă maşină au fost grav rănite, alte două au suferit răni mai uşoare.

Șofer: Fata aia din maşina albastră a venit în partea asta, a venit şi-a luat-o, că nu ştiu ce i s-o întâmplat, că era...nu ştiu. Ferească Dumnezeu! 

Pe acelaşi subiect

Șoferița din Ford a intrat pe contrasens

Primele informaţii arată că şoferiţa Fordului a intrat pe contrasens şi a lovit o maşină care circula regulamentar. După impact, a ricoşat într-un alt autoturism. 

Șofer: Înainte de a face stânga spre Cucorăni, m-am trezit cu doamna cu autovehiculul albastru, m-am trezit în faţa mea.

Şoferul din cea de-a treia maşină, o Skoda, le-a spus poliţiştilor că, la un moment dat, l-a văzut pe conducătorul auto din faţa sa cum trage brusc dreapta de volan, apoi a apărut un nor de praf. Iar el a trecut printre cele două maşini, a acroşat una dintre ele, şi apoi a ajuns pe marginea drumului. Traficul în zonă a fost blocat pe ambele sensuri până s-a degajat şoseaua şi s-a finalizat cercetarea la faţa locului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » "Ferească Dumnezeu!" Dezastru pe un drum din Botoșani, după ce o șoferiță a intrat cu mașina pe contrasens. Bucăți din caroserii au zburat pe șosea