Antena Meniu Search
x

Festivalul Flower Power, pe plajă la Vama Veche

Mulţi turişti şi-au îndreptat paşii şi spre Vama Veche, staţiunea care s-a întors, în aceste zile, la vremurile ei de glorie. În epoca blugilor evazaţi şi a florilor prinse în păr. Cu ocazia Festivalului Flower Power, locul celor lipsiţi de inhibiţii a îmbrăcat haine noi.

Vezi și

Mulţi turişti şi-au îndreptat paşii şi spre Vama Veche, staţiunea care s-a întors, în aceste zile, la vremurile ei de glorie. În epoca blugilor evazaţi şi a florilor prinse în păr. Cu ocazia Festivalului Flower Power, locul celor lipsiţi de inhibiţii a îmbrăcat haine noi - de la ghirlande, până la panglici colorate. Pe plajă, există chiar şi o cabină de zâmbete. Pentru că în Vamă, grijile nu îşi au locul.

Vama Veche a prins culoare, în bătaia brizei flutură mii de panglici. Iar desenele cu însemnele libertăţii au acaparat staţiunea celor fără inhibiţii. Toate aduc aminte de perioada anilor '60. Indiferent de vârstă, Vama are câte ceva pregătit pentru toţi cei care ajung aici. 

Iar de aglomeraţie, nimeni nu se arată deranjat. Nici măcar de covorul de alge. Printre miile de turişti o găsim şi pe Maria. Are 13 ani, iar mama a adus-o pentru a cunoaste Vama aşa cum ea nu a avut ocazia. 

De linişte profită şi aceste tinere. Se relaxează cu o carte bună, sub umbrelele din stuf. 

Şi cu un spirit cum numai aici găseşti. Nimeni nu trebuie să fie trist. Tocmai de aceea un cort terapeutic stă la dispoziţia celor care caută liniştea sufletească. Îmbrăţişările şi muzica sunt medicamentele de care turiştii au nevoie să uite de griji.  

Peste patru mii de turişti sunt acum în staţiunea care nu doarme niciodată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Festivalul Flower Power, pe plajă la Vama Veche