Festin culinar la Festivalul Cartofilor din Miercurea Ciuc
Talentul poate transforma o legumă banală precum cartoful într-un adevărat festin! Au demonstrat-o nişte bucătari amatori din Miercurea Ciuc. Nu s-au limitat doar la a-şi prezenta preparate, s-au şi luat la întrecere.
Talentul poate transforma o legumă banală precum cartoful într-un adevărat festin! Au demonstrat-o nişte bucătari amatori din Miercurea Ciuc. Nu s-au limitat doar la a-şi prezenta preparate, s-au şi luat la întrecere.
Zeci de echipe s-au înscris la competiţia culinară de la Festivalul Cartofilor, spre marea bucurie a celor dornici să încerce gusturi noi.
Arome de tot felul au învăluit Parcul Central din Miercurea Ciuc. În ceaune la foc mic s-au preparat zeci de feluri de tocăniţie din cartofi, după reţete străvechi sau reinventate.
Preferat de majoritatea românilor, cartoful poate fi vedeta oricărei mese dacă este combinat cu ingredientele potrivite.
Ca să-şi facă oferta mai interesantă, chefii au servit şi poveste odată cu porţiile de mâncare.
La festivalul cartofilor voia bună a fost întreţinută şi de ansambluri populare. Câştigătorul competiţiei a primit o cupă şi un premiu de 300 de lei.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰