Antena Meniu Search
x

Copilă de nouă ani, agresată în scara blocului, în Capitală! Fratele care a încercat să o salveze a fost lovit

În scara blocului, la doi paşi de uşa casei, o fata de 9 ani din Capitală a fost atacată de un prădător sexual.

Vezi și

În scara blocului, la doi paşi de uşa casei, o fata de 9 ani din Capitală a fost atacată de un prădător sexual. Fratele care a încercat să o salveze a fost lovit şi scos cu forţa din bloc. În cele din urmă, eleva a reuşit să se salvaze singură. Anchetatorii sunt în alertă.

Individul ar putut să-i fie bunic. Nu era prima oară când fetiţa îl întâlnea. Suspectul îi cunoştea chiar şi familia. A locuit până în urmă cu două săptâmâni în acest bloc din sectorul şase al Capitalei. S-a întors ziua, în amiaza mare, şi a urmărit-o pe elevă. 

"A tras-o lângă el şi o punea să zică tabla înmulţirii. Şi-i dădea din alea mai grele ca să aibă timp, ea să se gândească, ca să poată pune el mâna pe ea. După aia i-a zis la ureche zice: <<Hai, să mergem în bloc!>>", mărturiseşte mama fetiţei.

Individul a tras-o în scara blocului, într-un loc mai întunecat, unde a agresat-o sexual. Fata a reuşit să scape într-un moment de neatenţie a bărbatului şi a fugit imediat spre casă.

Cu doar câteva clipe înainte, individul îi lovise fratele. Băiatul a încercat să-şi salveze sora. 

În aceeaşi zi, mama a alertat poliţia. După câteva ore, agresorul a fost prins chiar în faţa blocului. 

Cu doar o zi înainte, într-un alt cartier al Bucureştiului, un copil de 12 ani a fost violat. Agresorul, un tânăr de 26 de ani cunoscut întâmplător, a profitat de faptul că băiatul, provenit dintr-o familie dezorganizată, avea nevoie de adăpost.

L-a ademenit într-o rulotă unde l-a agresat sexual. Iar săptămâna trecută, la un loc de joacă pentru copii, tot din Capitală, un individ a fost văzut în timp ce făcea gesturi obscene. Ete acum arestat.

Numărul cazurilor de agresiuni a crescut alarmant şi în alte judeţe. De la începutul anului, în Neamţ, 260 de copii au fost abuzaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Copilă de nouă ani, agresată în scara blocului, în Capitală! Fratele care a încercat să o salveze a fost lovit