Antena Meniu Search
x

Tragedie în seara Anului Nou. O fetiță de șase ani a murit, lovită de o mașină, când a traversat strada, în Năvodari

O fetiţă în vârstă de şase ani a murit duminică seară la Năvodari, fiind lovită de o maşină în timp ce traversa strada.

O fetiță de 6 ani a murit în urma unui accident, în Năvodari - Facebook

O fetiţă în vârstă de şase ani a murit duminică seară la Năvodari, fiind lovită de o maşină în timp ce traversa strada. Cadrele medicale ajunse la faţa locului au făcut manevre de resuscitare, în cele din urmă fiind declarat decesul.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, cadrele medicale au fost solicitate să intervină duminică seara la un accident rutier produs în oraşul Năvodari, un copil în vârstă de şase ani fiind lovit în timp ce traversa strada.

Echipa medicală a mers pe strada Liliacului, unde a avut loc accidentul rutier. Fetiţa rănită era în stop-cardiorespirator, cadrele medicale începând manevrele de resuscitare. După câteva zeci de minute în care au încercat să o readucă la viaţă, fetiţa a fost declarată decedată.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a lămuri toate aspectele în care s-a produs accidentul.   

În momentul în care s-a produs accidentul, fetiţa s-ar fi aflat la colindat alături de alţi copii, conform presei locale.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Tragedie în seara Anului Nou. O fetiță de șase ani a murit, lovită de o mașină, când a traversat strada, în Năvodari