Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Fetiţa de 2 ani dispărută la Hodod, în Satu Mare, a fost găsită după 20 de ore de căutări. Micuţa căzuse din căruţă, pe un deal

Fetiţa de 2 ani dispărută la Hodod, în Satu Mare, a fost găsită după 20 de ore de căutări. Micuţa căzuse din căruţă, pe un deal. 

de Redactia Observator

la 22.07.2018 , 09:57

Fetiţa de 2 ani dispărută la Hodod, în Satu Mare, a fost găsită după 20 de ore de căutări. Micuţa căzuse din căruţă, pe un deal. 

Copila a fost găsită de către tatăl ei în câmp, duminică dimineaţă, în jurul orei 7:00. Familia şi sătenii au căutat-o toată noaptea. Starea de sănătate a copilei este bună. Un echipaj de la Ambulanță a fost trimis la fața locului pentru a evalua situația.

O copilă de doar 2 ani a căzut din căruţa tatălui şi a dispărut de parcă a înghiţit-o pământul. Zeci de oameni au căutat-o 20 de ore. Fetiţa, din localitatea sătmăreană Giurtelecu Hododului, comuna Hodod, a fost dată dispărută sâmbătă.

Articolul continuă după reclamă

Părinţii au anunţat autorităţile după câteva ore. "Tatăl a început să caute şi din păcate nu a sunat la 112, câteva ore. După ce a sunat, au venit poliţiştii, au venit oamenii din sat, după care m-au anunţat şi pe mine. Am căutat peste tot.", a declarat Francisc Balog, primarul din Hodod.

Zeci de poliţişti, pompieri şi jandarmi au împânzit dealurile din Hodod, în căutarea fetiţei. "A avut o fustiţă micuţă, dar... O fustiţă neagră, aşa şi în capul gol, un păr negru. Avea aşa, o bluziţă albuţă. Şi o fustiţă aşa, micuţă, până aici numai."

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Fetiţa de 2 ani dispărută la Hodod, în Satu Mare, a fost găsită după 20 de ore de căutări. Micuţa căzuse din căruţă, pe un deal