Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Fetiţă de 2 ani din Dolj, găsită după o noapte de căutări. Imagini emoţionante de la operaţiune

Final fericit în cazul unei fetiţe de 2 ani dintr-o comună doljeană, dată dispărută seara trecută! După mai bine de 8 ore de căutări, copilul a fost găsit la 2 kilometri de casă, de unul dintre zecile de voluntari care au însoţit pompierii şi poliţiştii.

de Redactia Observator

la 31.08.2018 , 16:32

Final fericit în cazul unei fetiţe de 2 ani dintr-o comună doljeană, dată dispărută seara trecută! După mai bine de 8 ore de căutări, copilul a fost găsit la 2 kilometri de casă, de unul dintre zecile de voluntari care au însoţit pompierii şi poliţiştii. Acum fetiţa este alături de părinţi, în afara oricărui pericol.

Fetiţa de doi ani a dispărut în jurul orei 20.00. Tatăl povesteşte îngrozit clipele prin care a trecut. 

"Eu am venit de la muncă şi am gasit-o acolo lângă căruţă şi am zis că mă duc să mă uit pe la nişte porumbi, ziceam că să îi culegem duminică, că sâmbăta şi duminica lucrăm şi am lăsat-o acolo. Şi când am venit de la porumbi nu am mai găsit-o", spune bărbatul.

Vezi și

Părinţii şi vecinii au început să o caute disperaţi prin toate gospodăriile. Când oamenii au văzut că s-a întunecat şi nu se mai descurcă singuri, l-au anunţat şi pe primarul localităţii. Iar, apoi au sunat la 112.

De trei ori, autorităţile au mai trecut prin locul unde fetiţa era. Însă, nu au văzut-o. Un localnic a găsit-o într-o râpă, căzută în mărăcini. La doi kilometri de casă. 

Acum, copilul este în afara oricărui pericol. Mai are încă patru fraţi, însă ea este cea mai mică dintre ei. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Fetiţă de 2 ani din Dolj, găsită după o noapte de căutări. Imagini emoţionante de la operaţiune