Antena Meniu Search
x

Un şofer care a lovit o fetiţă pe trecerea de pietoni, căutat de poliţiştii din Sibiu (Video)

Poliţiştii din Sibiu anunţă că sunt în căutarea unui şofer care a lovit o fetiţă pe trecerea de pietoni şi a plecat de la locul accidentului, fără să se intereseze de starea victimei sau să anunţe incidentul.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 20.01.2020, 18:07

O fetiţa a fost lovită pe trecere, la Sibiu
Şoferul care a lovit o fetiţă pe trecere, în Sibiu, căutat de Poliţie - foto oradesibiu.ro

Poliţiştii din Sibiu anunţă că sunt în căutarea unui şofer care a lovit o fetiţă pe trecerea de pietoni şi a plecat de la locul accidentului, fără să se intereseze de starea victimei sau să anunţe incidentul.

În imagini se poate observa cum şoferul loveşte fetiţa, o târăşte câţiva metri, apoi copila se ridică speriată de pe asfalt şi merge singură mai departe, alături de mama ei. Şoferul opreşte, trage pe dreapta, însă îşi continuă drumul. Potrivit legii, şoferul era obligat să oprească, să verifice starea victimei şi să anunţe incidentul imediat. De asemenea, în imagini se poate observa cum fetiţa şchiopătează.

Şofer căutat după ce a lovit o fetiţă pe trecerea de pietoni

Un șofer este căutat de polițiștii sibieni după ce a lovit o fetiţă care trecea strada regulamentar, pe trecerea de pietoni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"În timp ce traversa partea carosabilă pe trecerea pentru pietoni, marcată și semnalizată corespunzător, o minoră în vârstă de 11 ani, localnică, a fost acroșată de un autoturism condus pe banda a doua a sensului Sibiu – Mediaș, persoana aflată la volanul mașinii continuându-și deplasarea după o oprire scurtă în zona producerii evenimentului. Minora era însoțită de sora sa în vârstă de 8 ani. Cele două fete au plecat acasă, iar în jurul orei 21,35, prin S.N.U.A.U. 112, părinții fetelor au solicitat intervenția unui echipaj medical care să-i acorde îngrijiri medicale minorei. Aceasta a fost transportată la Spitalul Municipal Mediaș, fără a necesita internare”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, pentru oradesibiu.ro

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mediaș au efectuat verificări și au vizualizat înregistrările camerelor de luat vederi existente în zonă, însă, până în prezent, autoturismul și persoana aflată la volan nu au putut fi identificate. În acest context, polițiștii solicită sprijinul cetățenilor care pot oferi detalii cu privire la autovehiculul implicat și la persoana aflată la volan.

Cei care dețin informații ce pot conduce la identificarea autovehicului și conducătorului sau conducătoarei auto sunt rugați să contacteze de îndată Dispeceratul Poliției Municipiului Mediaș, telefon 0269/841.212.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mergeţi cu plăcere la job?

Observator » Evenimente » Un şofer care a lovit o fetiţă pe trecerea de pietoni, căutat de poliţiştii din Sibiu (Video)