Antena Meniu Search
x

O fetiță și mama ei, lovite de bucăți de gheață căzute de pe un bloc din Predeal

S-au scurs clipe de groază în Predeal. O fetiţă de cinci ani a făcut atac de panică, iar mama ei a ajuns la spital după ce o bucată mare de gheaţă a căzut peste ele de pe acoperişul unui bloc. I

de Redactia Observator

la 12.01.2020, 00:19

Vezi și

S-au scurs clipe de groază în Predeal. O fetiţă de cinci ani a făcut atac de panică, iar mama ei a ajuns la spital după ce o bucată mare de gheaţă a căzut peste ele de pe acoperişul unui bloc. Iar o turistă şi-a rupt piciorul după ce a alunecat pe gheaţă, în faţa unui hotel din Poiana Braşov. În astfel de cazuri, cine nu curăţă zăpada, riscă amenzi de până la două mii de lei.

În drum spre pârtia din Predeal, o fetiţă de cinci ani şi mama ei au trăit clipe de groază.

O bucată de zăpadă îngheţată s-a rupt de pe acoperişul unui bloc şi a căzut peste ele şi peste o maşină parcată. O ambulanţă le-a transportat la spital. Copila a suferit un atac de panică.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Legea obligă asociaţiile de proprietari să cureţe zăpada de pe spaţiile comune, iar pe agenţii economici, să înlăture gheaţa de pe trotuare.

O turistă a ajuns şi ea la spital cu glezna ruptă după ce a alunecat pe gheaţa din faţa hotelului în care era cazată, în Poiana Braşov.

Reprezentanţii hotelului riscă o amendă de până la două mii de lei pentru că nu au curăţat gheaţa.

De altfel, zăpada este instabilă şi pe munte. Meteorologii au anunţat risc de avalanşă atît în Bucegi, cât şi în Făgăraş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » O fetiță și mama ei, lovite de bucăți de gheață căzute de pe un bloc din Predeal