Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Fetiţă moartă la locul de joacă, în Făgăraş. Copilei i s-a făcut rău şi a căzut din picioare

Tragedie într-o familie din Braşov, după ce fetiţa lor de 9 ani a murit în timp ce se afla la un loc de joacă din Făgăraș. Din motive încă necunoscute, copilei i s-a făcut rău şi s-a prăbuşit inconştientă la pământ.

de Veronica Micu

la 09.02.2020 , 12:59

Fetiţa a căzut din picioare şi a a murit Fetiţa de 9 ani moartă la locul de joacă, în Făgăraş. Copilei i s-a făcut rău şi a căzut din picioare - growupromania.ro / imagine ilustrativa

Tragedie într-o familie din Braşov, după ce fetiţa lor de 9 ani a murit în timp ce se afla la un loc de joacă din Făgăraș. Din motive încă necunoscute, copilei i s-a făcut rău şi s-a prăbuşit inconştientă la pământ.

Nenorocirea a avut loc aseară, în jurul orei 20.30.

Fetiţa de 9 ani se afla la un loc de joacă din Făgăraș când, dintr-o dată, i s-a făcut rău şi a căzut din picioare. Echipajul de prim-ajutor sosit la faţa locului a încercat să resusciteze minora, însă, din nefericire, fără rezultat, fiind declarat decesul. 

Articolul continuă după reclamă

A fost deschis un dosar de ucidere din culpă

"La data de 8 februarie a.c., în jurul orei 20.26, Poliția Municipiului Făgăraș a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că la un loc de joacă amplasat pe raza municipiului Făgăraș, jud. Brașov, se află o persoană, în vârstă de 9 ani, în stare de inconștiență.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care în urma efectuării protocolului de resuscitare, a declarat decesul persoanei. Cadavrul a fost ridicat și transportat la spital în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei reale a decesului", potrivit IPJ Brașov.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Fetiţă moartă la locul de joacă, în Făgăraş. Copilei i s-a făcut rău şi a căzut din picioare