Antena Meniu Search
x

Video "Fetiţele strigau: mami, nu ne lăsa, nu ne lăsa!" Un șofer beat a spulberat cu mașina o tânără mamă care se plimba cu fiicele ei pe trotuar, în Drobeta

Fenomenul accidentelor provocate de şoferi care conduc sub influenţa alcoolului pare de necontrolat. O femeie de 39 de ani, care se plimba alături de cei doi copii, a fost lovită, pe trotuar, de un șofer băut. Incidentul s-a petrecut pe un bulevard din Drobeta-Turnu Severin, în dreptul unei staţii de autobuz care era goală în acel moment. Din fericire, rănile provocate nu i-au pus viaţa în pericol. 

de Redactia Observator

la 08.09.2023, 13:47

Vezi și

Incidentul s-a petrecut după lasarea serii. Femeia se plimba împreună cu cele două fiice când a fost lovită de maşină, pe trotuar. Imediat după impact, un trecător i-a acordat primul ajutor. 

Bătrână: A urcat pe bordură şi a dat în ea. I-a rupt cică un picior. Și fetiţele strigau: mami nu ne lăsa, nu ne lăsa! Nu mai eşti sigur niciunde, mamă! 

Elena Bololoi, purtător de cuvânt Spitalul Județean de Urgență: În jurul orelor 21.44, a fost adusă cu ambulanţa o pacientă, victima unui accident rutier, o persoană tânără de 39 de ani, persoană stabilă hemodinamic, nu a necesitat internare, plecând spre domiciliu cu traumatism forte genunchi drept și gleznă dreaptă. 

Șoferul de 35 de ani era beat

Pe acelaşi subiect

Polițiștii l-au testat pe șoferul de 35 de ani care avea o alcoolemie de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Gabriela Ciocioană, purtător de cuvânt IPJ Mehedinți: Acesta fiind condus la o unitate medicală  pentru recoltarea de mostre biologice. De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drug Test, rezultatul fiind negativ.

Şoferul este anchetat acum pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Fetiţele strigau: mami, nu ne lăsa, nu ne lăsa!" Un șofer beat a spulberat cu mașina o tânără mamă care se plimba cu fiicele ei pe trotuar, în Drobeta