Antena Meniu Search
x

Filme de văzut până la Crăciun

Următoarele zile vor fi pline de emoţie şi nerăbdare, în aşteptarea lui Moş Crăciun. Ca să faceţi timpul să treacă mai uşor, vă puteţi pregăti de venirea Moşului cu câteva filme de sezon. Iată care sunt recomandările noastre.

Vezi și

Primul film pe lista Moşului cinefil este un clasic al erei alb-negru, "Miracol pe strada 34", în regia lui George Seaton. Un bătrân pretinde că este Moş Crăciun şi, evident, nimeni nu îl crede şi îl cataloghează ca fiind nebun. Totuşi, bătrânul are un susţinător, un avocat.

Un clasic al cinematografiei mondiale, producţia "O viaţă minunată" din 1946, este de asemenea un film de văzut în această perioadă. Regizorul Frank Zappa pune în scenă magia Crăciunului.

Pentru iubitorii filmelor de acţiune, primul film din seria "Greu de ucis" nu este de pierdut. Bruce Willis reuşeşte să salveze o clădire şi un avion deturnat de terorişti, iar toată acţiunea se petrece în preajma sărbătorilor de iarnă.

Filme de dragoste

"Love Actually", din 2003, este o comedie plină de romantism şi culoare care îi are ca protagonişti pe Hugh Grant, Keira Knightley, Liam Neeson, Colin Firth şi Emma Thompson.

Tot comedie romantică este şi pelicula "The Holiday", din 2006. Kate Winslet, Jude Law, Cameron Diaz şi Jack Black ajung la concluzia că niciodată nu este prea târziu pentru o a doua şansă în dragoste, iar Crăciunul este decorul perfect pentru acest lucru.

Pentru iubitorii filmelor europene, nu este de ratat pelicula franceză "Crăciun Fericit", din 2005, nominalizată la premiile Oscar pentru cea mai bună producţie străină. Acţiunea se petrece în perioada Primului Război Mondial. O poveste impersionantă despre solidaritate, pace şi iubire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Filme de văzut până la Crăciun