Antena Meniu Search
x

Video Filmul accidentului de coşmar din Brăila în care o mamă şi fiica ei au murit una lângă alta. Şi tânărul vinovat şi-a pierdut viaţa în urma impactului

Un tânăr din Brăila, care avea permis de conducere de numai patru luni, a luat, în câteva secunde, viaţa unei copile de şase ani şi a mamei ei. A provocat un accident rutier din care nici el nu a scăpat cu zile. Maşina lui a derapat pe un drum alunecos, iar şoferul de 21 de ani s-a pierdut şi nu a reuşit să evite impactul cu un automobil care venea din sens opus. 

de Adrian Obreja

la 18.02.2023, 19:31

Vezi și

Fetiţa de şase ani era în maşina condusă de mama ei, o tânără de 21 de ani. Alături de ele era şi fratele şoferiţei, un adolescent de 15 ani. Automobilul lor a fost lovit de maşina şoferului începător, care a ajuns pe contrasens. 

''S-au ciocnit bot în bot. În locul unde s-a întâmplat este o porţiune de 50, aproximativ un metru de zăpadă nedată de pe şosea, partea carosabilă şi probabil că a vrut să evite zăpada şi neatenţia...''

Mama şi fiica s-au stins pe loc. Fratele şoferiţei, singurul supravieţuitor

În vârstă de doar 6 ani, Alesia s-a stins alături de mama ei, chiar la locului accidentului. 

Pe acelaşi subiect

Vasile Bănică, primar Ulmu: Soţul este plecat la muncă în străinătate, astăzi am înteles că vine în ţară. 

Nici tânărul care a provocat accidentul nu a avut nicio şansă. Când au venit echipele de intevenţie, tânărul de 21 de ani era încă în viaţă. A mai avut putere să spună câteva cuvinte, apoi s-a stins.

Vasile Bănică, primar Ulmu: A ieşit din maşină, i s-a cerut, când au venit organele documentele, doar atât a mai transmis că sunt în torpedou şi după aia a intrat în comă, s-a făcut şi resuscitare şi s-a declarat decesul la faţa locului. 

Singurul supravieţuitor al accidentului este fratele şoferiţei care a pierit nevinovată. Băiatul de 15 ani are mai multe răni, dar medicii spun că se va reface.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Filmul accidentului de coşmar din Brăila în care o mamă şi fiica ei au murit una lângă alta. Şi tânărul vinovat şi-a pierdut viaţa în urma impactului