Antena Meniu Search
x

Video Filmul accidentului din Timişoara: doi pietoni, loviţi în plin de un om de afaceri. "I-a secerat, i-a aruncat în aer"

Trei persoane au fost grav rănite şi şase maşini avariate în urma unul grav accident de circulaţie, în Timişoara. Un om de afaceri, de origine arabă, a pierdut controlul maşinii şi a lovit în plin doi pietoni aflaţi pe trecere şi mai multe maşini parcate. Atenţie, imagini care vă pot afecta emoţional!

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 29.11.2021, 19:18

Vezi și

Accidentul a avut loc puţin înainte de ora 14, la intersecţia bulevardului Liviu Rebreanu cu Calea Şagului, una dintre cele mai aglomerate zone din oraş. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată violenţa impactului. Maşina scăpată de sub control face ravagii. Victime i-au căzut doi pietoni de 68 de ani. 

Filmul accidentului din Timişoara

Maşina scăpată de sub control venea cu viteză de pe contrasens. În mjlocul interesecţiei, loveşte un autoturism, iar doi bătrâni care aşteptau să traverseze pe trecerea de pietoni sunt primele victime. Până cand s-a oprit, izbind două vehicule aflate în parcare, maşina a mai rulat încă aproximativ 100 de metri, spun poliţiştii. În total, patru maşini din parcare au fost avariate. Martorii spun că maşina venea cu viteză: "I-a lovit pe doi bătrâni aici şi maşinile alea". Un alt trecător povesteşte: "Eram pe trecere şi în dreapta a venit ăla cu maşina în viteză. A ricoşat din cealaltă şi i-a luat pe ăia, i-a secerat, i-a aruncat în aer".

Şoferul primei maşini lovite, un tânăr de 28 de ani, a scăpat miraculos. "L-am văzut că vine din faţă pe constrasens cu foarte mare viteză şi am reuşit să trag un pic stânga şi doar m-a şters, altfel venea în plin în mine", spune acesta.

Pe acelaşi subiect

La volan se afla un cunoscut om de afaceri din Timişoara, de origine arabă, a cărui familie deţine mai multe case de schimb valutar. Din primele informaţii, bărbatul a pierdut controlul volanului după ce ar fi făcut o criză de epilepsie. "Am fost sunat de la firmă. Tatăl meu a avut un accident şi am venit să văd ce s-a întâmplat. Acum am ajuns şi mergem la spital", mărturiseşte fiul său.

Şoferul şi cei doi pietoni au ajuns la spital

Atât şoferul, cât şi cei doi pietoni au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au fost duşi la spital. "Trei victime, dintre care una am extras-o noi din autoturism. Celelalte două, pietoni am înţeles, erau deja preluate de ambulanţa SMURD", a declarat Cosmin Hâj, ISU Timiş. Pe numele şoferului care a provocat accidentul, poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Filmul accidentului din Timişoara: doi pietoni, loviţi în plin de un om de afaceri. "I-a secerat, i-a aruncat în aer"