Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Filmul accidentului înfiorător din Agigea. Maria şi Alexandra s-au dus la Ceruri la 21 şi 28 de ani, ucise de un şofer beat

Dezastru pe o şosea din Costanţa. Maşina în care se aflau două tinere a fost lovită din spate şi împinsă într-un convoi de tiruri care venea din contrasens. Fetele nu au avut nicio şansă. Au murit pe loc, la 21, respectiv 28 de ani. Şoferul care le-a împins spre moarte, fost militar în legiunea străină, era extrem de băut.

de Cristina Niță

la 16.10.2024 , 17:30

Sunt imagini filmate la scurt timp după impact. Medicii încearcă să resusciteze victimele – două tinere care se aflau în aceeaşi maşină. Accidentul a avut loc puţin după miezul nopţii pe Drumul Naţional 38. 

Două fete care aveau toată viaţa înainte, ucise de un şofer beat

Cele două tinere mergeau în coloană. Maşina era condusă de Maria, o tânără de 21 de ani din Techirghiol, iar în dreapta stătea Alexandra, o tânără de 28 de ani din Eforie Sud. În spatele lor era autoturismul condus de şoferul aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, iar de pe sensul opus venea un convoi de tiruri care transporta eoliene. 

Vezi și

Cele două maşini veneau dinspre Teghirghiol şi se îndreptau spre Agigea. La un moment dat, şoferita de 21 de ani a observat convoiul excepţional şi a încetinit, moment în care bărbatul nu a păstrat distanţa şi a intrat din plin în maşina în care se aflau cele două fete. 

Pe acelaşi subiect

În urma impactului autoturismul bărbatului s-a rostogolit şi a fost proiectat în afara şoselei. Imaginile filmate la faţa locului arată că tinerele nu au avut însă nicio şansă. Maşina lor a fost proiectată într-un tir şi a rămas fără plafon în urma impactului, iar partea din spate a fost zdrobită complet.

Părinţii tinerelor sunt devastaţi şi cer să se facă dreptate

Mama uneia dintre fete: Trebuie să înveţe că trebuie să plătească în momentul în care face un accident, indiferent că e minor sau că e cu victime. 

Reporter: V-aţi fi aşteptat la o aşa veste?

Mama uneia dintre fete: Niciodată. Ar fi trebuit să se aştepte ele de la noi că suntem părinţi, mătuşi, unchi, dar noi de la ele nu. 

"Se ducea să ducă o fată acasă. M-a luat pe mine de la urgenţă şi se ducea înapoi, zice: mă duc înapoi să o duc pe fată şi vin înapoi acasă. Era o fată săritoare, ajutătoare, de câte ori aveam nevoie, venea, mă ducea la spital, mă aducea", spune tatăl şoferiţei.

Şoferul care a produs accidentul nu răspunde la întrebările jurnaliştilor.

Poliţiştii l-au testat pe şofer cu aparatul etilotest, rezultatul fiind o alcoolemie de 1.07 mg per litru de alcool pur în aerul expirat. Bărbatul de 45 de ani a fost dus la spital, pentru analize, în vederea stabilirii alcoolemiei din sânge. 

Cristina Niță Like

Ce iubesc la profesia asta? E simplu. Faptul că nicio zi nu seamănă cu cealaltă.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să păstraţi bancnote vechi în speranţa că vă veţi îmbogăţi în viitor?
Observator » Evenimente » Filmul accidentului înfiorător din Agigea. Maria şi Alexandra s-au dus la Ceruri la 21 şi 28 de ani, ucise de un şofer beat