Antena Meniu Search
x

Video Filmul confuziei fatale din Maramureș: Orbit de gelozie, un tânăr a provocat un accident înfiorător, după ce i s-a părut că a văzut-o pe fosta iubită într-o mașină

Tragedie noaptea trecută în Maramureş, după ce gelozia i-a întunecat minţile unui bărbat. Tânărul a confundat o străină cu fosta lui iubită şi, furios, a plecat în urmărirea maşinii în care era femeia. A urmat o cursă nebună pe şosea care s-a încheiat cumplit. Individul a provocat un accident grav. Cel care îl însoţea, un băiat de 24 de ani, n-a avut nicio şansă. Întreaga poveste are puternic impact emoţional!

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 26.09.2021, 20:06

Vezi și

Cursa mortală a început aseară, puţin înainte de miezul nopţii. Tânărul gelos era împreună cu un prieten în oraş, în Baia Mare. Când, deodată, a zărit o fată care semăna cu fosta iubită. O confuzie ucigaşă. Gelozia i-a întunecat minţile în momentul în care a văzut-o pe tânără că se urcă în maşină cu un alt băiat. Aşa că n-a stat pe gânduri, a demarat în trombă şi a plecat în urmărirea lor. La un moment dat, fata a coborât din maşină. Prilej perfect pentru şoferul gelos să iasă din maşină şi să se năpustească cu furie peste presupusul rival. A început să-i lovească cu pumnii şi picioarele autoturismul.

Şocat, bărbatul hăituit a accelerat şi a încercat să scape de atacator. Însă n-a durat mult până când individul l-a prins din urmă. A urmat un şir de şicane pe şosea. La ieşirea din oraş, bărbatul gelos a vrut să-l depăşească pe adversar, însă s-a trezit cu o altă maşină în faţă. Aşa că a tras repede de volan.

Simona Vasiac, reporter Observator: Cursa nebună s-a terminat în dreptul acestui imobil, când urmăritorul a acroşat maşina tânărului şi a proiectat-o în şanţ. 

În urma accidentului, pasagerul din maşina agresorului a fost aruncat prin parbriz

Pe acelaşi subiect

Medicii l-au resuscitat şi l-au dus imediat la spital. Însă, rănile erau mult prea grave şi nu a supravieţuit. Atât de violentă a fost ciocnirea încât maşina a fost făcută praf. Un morman de fiare contorsionate a rămas în urmă. Şoferul gelos a ajuns şi el la spital, însă starea sa este stabilă.  Bubuitura puternică i-a scos pe oameni în stradă.

Ionela Cozma, purtător de cuvânt IPJ Maramureș: Poliţiştii efectuză cercetări sub coordonarea unui procuror pentru lămurirea tutror circumstanţelor în care s-a produs evenimentul.

Polițiștii l-au reţinut şi i-au deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Gelozia cu care bărbatul a acționat este descrisă de specialiști drept una morbidă, cu tulburări delirante. 

Cecilia Ardusătan, psiholog: Un set de gânduri, de emoţii foarte puternice, de comportament disruptive şi acţiuni care ies din sfera normalului. Să fugim de oamenii care au astfel de comportamente. Este otravă lentă. 

Conform statisticilor, gelozia morbidă este stă la baza multor crime cu premeditare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Filmul confuziei fatale din Maramureș: Orbit de gelozie, un tânăr a provocat un accident înfiorător, după ce i s-a părut că a văzut-o pe fosta iubită într-o mașină