Antena Meniu Search
x

Filmul crimei din barul din Arad. Trupurile tinerei mame şi a fostului iubit, găsite de un client

O tânără mamă din judeţul Arad a fost împuşcată de fostul iubit chiar în barul în care femeia lucra. Apoi individul s-a sinucis, cu aceeaşi armă.

Vezi și

O tânără mamă din judeţul Arad a fost împuşcată de fostul iubit chiar în barul în care femeia lucra. Apoi individul s-a sinucis, cu aceeaşi armă. Un client a găsit cele două trupuri neînsufleţite.

Cei doi se despărţiseră de curând, după câteva luni de relaţie iar el nu a acceptat ideea. Femeia avea un copil de 6 ani cu un alt bărbat cu care era acum în divorţ şi voia să plece în Germania. Cert este că nu mai era nimeni în barul din comuna arădeană Târnova când individul de 24 de ani a scos arma şi şi-a împuşcat victima. Cu câteva ore înainte, câţiva clienţi i-au văzut totuşi. Stăteau la o masă, la discuţii. Spiritele însă s-ar fi încins.

Când au rămas singuri, bărbatul a scos arma de vânătoare artizanală, pe care o avea ilegal, şi a împuşcat-o. Apoi, s-a sinucis.

Trupurile lor au fost descoperite în această dimineaţă de un client. Omul a mers la barul care avea program non-stop şi a găsit uşa închisă pe interior. I s-a părut suspect aşa că a căutat o cale să intre. A găsit un geam deschis. Bărbatul a sunat imediat la 112. Poliţiştii au deschis o anchetă. Culmea este că tatăl criminalului a fost şi el în această dimineaţă la locul ororii. A găsit însă uşa încuiată şi a făcut cale întoarsă fără să-şi dea seama de grozăvie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Filmul crimei din barul din Arad. Trupurile tinerei mame şi a fostului iubit, găsite de un client